Primăria Bobota s-a mutat în casă nouă

Autoritățile locale din comuna Bobota au inaugurat duminică – 26 ianuarie, noul sediul al Primăriei. La eveniment au luat parte, pe lângă localnici și autorități publice și județene.

Construcția noii clădiri în care își desfășoară activitatea angajații Primăriei Bobota a început în anul 2017, iar investiția a fost realizată cu bani de la bugetul local în valoare de puțin peste 2,3 milioane de lei. ”Am onoarea să fiu unul dintre primarii care încercăm să facem lucruri bune pentru comunitățile unde am fost aleși. Vreau să vă spun că într-un an și jumătate am reușit să construim un sediu de primărie nou în comuna Bobota. Mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și nu numai”, a declarat edilul Mugurel Moraviț.

În ceea ce privește investițiile pentru comunitate, la Bobota urmează să fie construită o sală de sport cu o tribună de 180 de locuri. Investiția în valoare de 7,7 milioane de lei este demarată prin Compania Națională de Investiții (CNI). Contractul privind realizarea investiției a fost semnat în cursul lunii octombrie, iar recent Primăria Bobota a primit ordinul de începere a lucrărilor.

16 Thoughts to “Primăria Bobota s-a mutat în casă nouă”

 1. Anonim

  Nu prea as imbratisa pozitia domnului primar cu privire la beneficiile aduse comunitatii locuitorilor comunei Bobota prin construirea celui mai modern si impunator sediu de primarie din judet in conditiile in care comuna Bobota se afla sub media pe judetul Salaj in ceea ce priveste lipsa investitiilor de infrastructura rutiera,drumuri locale si comunale ,sisteme de canalizare si alimentare cu apa,retele de gaze,etc, precum comuna CIUGUD din judetul Alba cu cea mai moderna infrastructura din Romania la toate capitolele de investitiii care si-a construit un sediu care-i reprezinta si cu mult mai modest

  1. z

   Vorbesti prosti dom”le

  2. Anonim

   Ce drumuri, canale, gaz și apă? Înainte de astea, sediu luxos în care să se lăfăie primarul! Dacă atîta îl duce mintea? Și prostimea o să-l voteze iar.

 2. Anonim

  Nu avem apă în fântâni, ne rugăm să vină ploaia.Acesti primari ar trebui să demareze programe pentru introducerea apei și a canalizării și gaze naturale.

 3. Anonim

  Tipic tiganesc!O tuturat emblema Primaria cim Bibota la 2 m peste cladire!

  1. ano

   Taci ca ti-ai pune si tu una pe casa….ups daca iti pus si prabuseste :)))

 4. Anonim

  Amu NADIE CE ZICI OM IS SEI!

 5. Anonim

  Am vazut pe acolo si o Curva poltica!

 6. Anonim

  „Gîndire” și mentalitate de primar din Rrom/ânia: ce investiții pentru comună, sediu pentru cu.ul lui!

  1. z

   Si tu ai face la fel….decat sa plateasca chirie in blocul ala ANL infect, fara caldura e bine macar ca a facut ceva !!!

  2. Anonim

   Era acolo o prostituat politic !Cun de nu l-au pus la taiat pamblica?

 7. Nadia

  Bobotanilor, pentru cele doua apartamente cumpărate în Florești-Cluj, în timpul când s-a construit sediul Primăriei, de ce nu-l felicitați pe primar ?

  1. Anonim

   Un hotel pentru primar și Nadia nu face?

 8. Anonim

  A construit din banii nostri(impozite )confort pentr el! A face si sala de sport el care a desfiintat celebra echipa de fotbal Gloria Bobota!

 9. Anonim

  Ohhhhj Nadiuca cum ma ataca dusmanii….ooooooh!

Leave a Comment