Furnizarea energiei electrice a fost reluată în cea mai mare parte a localităților sălăjene afectate

Ninsorile abundente de la sfârșitul săptămânii trecute au cauzat avarii la rețeaua de distribuție a energiei electrice, astfel încât curentul a fost întrerupt în mai multe localități de pe raza județului, așa cum am anunțat în cursul dimineții de duminică.

Astfel, localitățile localităţile Giurtelec, Măerişte, Sălăţig, Deja, Mineu şi Bulgari, Biuşa, Horoatul Cehului şi Aluniş cu circa 1.750 de consumatori, au rămas fără curent electric.

Pe parcursul zilei, echipele de intervenție au acționat în zonele afectate astfel încât, potrivit reprezentanților Prefecturii Sălaj, Duminică seara s-a reluat furnizarea energiei electrice în cea mai mare parte a localităţilor. În cursul nopții de duminică spre luni a fost reluată furnizarea energiei și în localitățile Giurtelec și Măerişte, cu circa 850 de consumatori. În continuare, localitățile Rus, Fântânele și Șimișna sunt afectate de întreruperile de energie, potrivit ultimelor informații venite de la reprezentanții prefecturii, luni dimineața. Două echipe de intervenție sunt pe teren pentru remedierea defecțiunilor.

Leave a Comment