Colindele lui Ștefan Hrușcă se aud din nou la Zalău

În data de 14 decembrie, începând cu ora 20, colindele lui Ștefan Hrușcă se vor auzi la Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău. Concertul de colinde este așteptat de publicul zălăuan, un număr mare de bilete au fost deja cumpărate. De ani buni luna decembrie, începutul sărbătorilor de iarnă și vremea colindelor este legată de numele artistului Ștefan Hrușcă. Prin cântările sale artistul ne amintește de datini, obiceiuri, tradiții, portul și graiul păstrat din moși strămoși. Colindele lui Ştefan Hruşcă se aud peste tot, începând cu posturile de radio și televiziune, magazine, pieţe, mijloacele de transport în comun, gări şi aeroporturi. Regretatul poet George Țărnea l-a numit pe Ştefan Hruşcă „dascălul de colinde”, pornind de la faptul că el a reușit să adapteze și prelucreze colindele în așa fel încât acestea să placă publicului, să fie îndrăgite de români, indiferent de vârstă sau de ocupație. Artistul a reușit performanța de a păstra colindele sale, în fiecare an, la fel de proaspete, la fel de mult așteptate de public și cu același parfum magic menit să te transporte într-o lume mai bună, mai caldă, mai empatică.

Din programul concertului din acest an nu vor lipsi colindele „Linu-i lin”, „Florile dalbe”, „Afară ninge liniştit”, precum şi emoţionanta „Rugă pentru părinţi”, piesă atât de dragă artistului.

Prețul unui bilet este de 160 de lei, biletele încă se mai cumpăra atât online cât și de la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor Zalău.

3 Thoughts to “Colindele lui Ștefan Hrușcă se aud din nou la Zalău”

  1. […] În data de 14 decembrie, începând cu ora 20, colindele lui Ștefan Hrușcă se vor auzi la Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău. Concertul de colinde este așteptat de publicul zălăuan, un număr mare de bilete au fost deja cumpărate. De ani buni luna decembrie, începutul sărbătorilor de iarnă și vremea colindelor este legată de numele artistului Ștefan Hrușcă. Prin cântările sale artistul ne amintește de datini, obiceiuri, tradiții, portul și graiul păstrat din moși strămoși. Colindele lui Ştefan Hruşcă se aud peste tot, începând cu posturile de radio și… Citeste mai mult […]

  2. Raluca

    Iar a rămas fără bani de a ajuns in Zalau? Cred ca a fost muritor de foame in pandemie ca nu a putut veni! Sau ii clona lui?

  3. Monica

    Nu suntem interesați! Ăsta vine ptr bani ! O data pe an , la Crăciun! Pana atunci, mai auziți de el? Nu-i faceți atâta reclama! Nu merita! E …. răsuflat!!!! Ca și pretins artist!!!!👎

Leave a Comment