Caravana fondurilor europene ajunge în Sălaj

“Caravana fondurilor europene pentru satul românesc”, desfăşurată sub sloganul “PNDR vine în satul tău”, va colinda şi Sălajul în 27 de localităţi sălăjene, în perioada 27 martie-17 mai, ne-a declarat Mircea Gheţe, directorul Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit.
Prima localitate sălăjeană în care va poposi una dintre cele 15 rulote expoziţionale este Letca, unde caravana va ajunge în 27 martie.
Acţiunea este organizată de către Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, împreună cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.
La nivel naţional, în această campanie de informare au fost cuprinse peste 3.200 de localităţi din mediul rural, pentru a transmite, prin comunicare directă şi prin materiale tipărite, informaţii concrete privind accesarea fondurilor disponibile în acest moment prin PNDR şi derularea fondurilor de către fermierii, investitorii şi autorităţile locale care sunt deja beneficiari ai fondurilor europene.
Aceasta este prima acţiune de tip caravană în care o agenţie de plăţi abordează specific relaţia cu beneficiarii şi cu toţi cei interesaţi. Scopul său îl constituie absorbţia corectă a fondurilor nerambursabile acordate prin PNDR.

Alte articole

2 Thoughts to “Caravana fondurilor europene ajunge în Sălaj”

  1. UN FERMIER INTERESAT

    Va rog sa publicati localitatile si zilele pentru ca cei interesati sa poata participa.Cei care au copii la serviciu sau nu locuiesc in sat ,sa poata fi anuntati pentru a participa la aceste intalniri foarte binevenite pentru cei ce vor sa se implice.
    INTREBAREA CEA MAI IMPORTANTA CAND SE DA DRUMUL LA MASURILE PNDR IN ACEST AN???

  2. Ioan C.

    Gasiti calendarul Caravanei PNDR pe http://www.caravanapndr.ro

Leave a Comment