Acțiune polițienească în Șărmășag: peste 8.000 de lei “colectați” de la cei certați cu legea

Polițiștii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Șărmăşag au desfăşurat, miercuri, 15 ianuarie, o acțiune pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice. În acest context, poliţiştii au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 17 la regimul circulaţiei rutiere şi cinci la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Valoarea totală a sancţiunilor a fost de 8.235 lei. De asemenea,pentru neregulile constatate, polițiștii au reţinut şi patru certificate de înmatriculare. Acţiunile poliţiştilor vor continua şi în perioada următoare. Polițiștii reamintesc tuturor cetățenilor că se acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității, oamenii legii fiind pregătiți să intervină atunci când situaţia o impune.

2 Thoughts to “Acțiune polițienească în Șărmășag: peste 8.000 de lei “colectați” de la cei certați cu legea”

  1. Anonim

    Dar de ce au vopsit clădirea în verde? Nu știu să citească etnicii lor? În Ungaria clădirile poliției nu sînt vopsite verde.

  2. No nu i bai, ca fac ei inca 8000 de lei pana pe seara. Eu zic sa le dea 1000 inapoi sa si vopseaca propietatatea intr o culoare normala

Leave a Comment