Zona “Stadion” din municipiu este gata de recepție

Printre obiectivele mai “norocoase”, aflate în plin șantier pe raza municipiului, se numără și zona “Stadion”. Lucrările de reabilitare desfășurate în zona Stadionului au cuprins atât trotuarele, partea carosabilă, parcările cât și investiții în rețeaua de canalizare pluvială și cea de cabluri electrice și de telefonie/internet. Lucrările au fost finalizate în această săptămână, iar spațiul arată frumos și îngrijit, așa cum toate spațiile din jurul blocurilor, mai ales din cartierele care așteaptă echipele de muncitori, ar trebui să arate. Concret, așa cum se arată și în răspunsul primit la solicitarea noastră din partea reprezentanților Primăriei Zalău, lucrările la obiectivul de investiții ”Modernizare străzi și rețele edilitare, accese carosabile, parcări, strada Stadionului din municipiul Zalău” s-au axat, în principal, pe refacerea părții carosabile pe strada Stadionului, refacerea trotuarelor existente cu dale din beton, realizarea unor noi trotuare cu dale din beton, realizarea rețelei de canalizare pluvială, montarea căminelor de racord, a căminelor de schimbare de direcție și a căminelor de rupere de pantă, realizarea canalizației subterane pentru iluminat și fibră optică, realizarea unui zid de sprijin și relocarea conductei de gaz. Totodată, prin acest proiect au fost create și noi locuri de parcare.

Reprezentanții municipalității ne-au spus că în această săptămână se fac ultimele pregătiri în vederea recepției lucrării.

Alte articole

One Thought to “Zona “Stadion” din municipiu este gata de recepție”

 1. CARCOTASUL DE SERVICI :)

  Sa le luam pe rand:
  1. de ce in fata casei procurorului X-ulescu nu a fost amenajata parcare, cum a fost pe toata latura stadionului (ma refer la str. BP Hasdeu) ??? tot proiectul a fost facut pe ochi frumosi ! si asa si a iesit, o strut-o camila, totul deupa chipul si asemanarea celu care a coordonat tot, nenea vice primar Balajel.
  2. in prima poza din articol se vede un inceput de trecere de pietoni ! la ce e buna? unde duce?
  3. au fost amenjate parcari in fata stadionului, haotic, mai ales ca sunt ocupate de microbuze, autoutilitare, plaformele auto a samsarilor de masini, De ce nu sunt obligati cei cu firme sa-si tina masinile pe proprietatea lor, mai ales inafara orasului, in oras sa fie doar autoturisme, pana in 2,5 tone, max 3 tone la cei cu „avioane”
  4 . ia plimbativa in spatele blocului lui balajel. Sa vedeti ce a reusit sa faca ! o chestier foarte frumoasa la o privier superficiala, daca vrei sa vezi doar spuma. Dar daca analizezi un pic, in acel spatiu dintre blocuri se putea amenaja o mare parcare. Dar balajel a preferat sa faca o strut-o camila !!! nu a demolat garajele din zona, incepand cu a lui, binenteles ! tot spatiul ocupat de acele garaje, multe nefiind folosite pentru a gara masini, se putea menaja foarte bine, se putea elibera spatiul si de alte constructii din zona, construite illegal pe domeniul public, dar a preferat sa nu agite spiritele, sa nu cumva sa-si demoleze singur balajel garajul. A demolat total la un vecin garajul, la un altul, partial, atat cat sa nu mai poata fi folosit ca si garaj, dar a ramas pe picioare si ocupa un spatiu dejaba.
  ps.s IA UITATIVA CUM ARATA SPATIUL VERDE DUPA MUNCITORI !!! TOATE MIJERIILE CE ERAU INGROPATE AU FOST SCOASE LA VEDERE, PLUS DESERURILE LASATE DE EI IN URMA. !!!

Leave a Comment