Un bărbat din Camăr a mințit autoritățile și s-a ales cu dosar penal

Parchetul de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei efectuează cercetări într-un dosar de fals în declarații, dată fiind începerea urmării penale împotriva unui bărbat care a mințit autoritățile. Concret, un bărbat din Camăr, a apelat săptămâna trecută, Ambulanța prin 112 solicitând asistență medicală pentru un episod de tuse seacă (provocată de răceală). Ambulanța s-a prezentat la domiciliul numitului B.M.E. cetățeanul fiind întrebat de personalul medical dacă a revenit din străinătate, dacă a circulat  și a avut contact cu persoane suspecte de a fi infectate cu Covid-19, itinerariu etc. Bărbatul a spus că nu a călătorit în afara României. Mai târziu, acesta a revenit asupra declarațiilor și a recunoscut că a venit de curând din Franța, zona Marsilia, ajungând în țară prin Ungaria, declarând la vamă ca a venit din Ungaria. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal iar autoritățile l-au supus procedurilor complete de verificare și testare în ceea ce privește protocolul medical Covid-19.

5 Thoughts to “Un bărbat din Camăr a mințit autoritățile și s-a ales cu dosar penal”

 1. Anonim

  Poate ar fi timpul, de fapt ESTE timpul sa uitam de protecția datelor personale. Acest individ sa su se ascundă dupa inițiale, deoarece sar putea sa fie un potențial pericol pentru comunitate. Suntem în perioada cu greutăți si nu ne putem proteja doar daca stim de cine de CE sa ne protejăm. Persoanele in carantină, izolatii, suspecți sa fie numiti sa semnalat cumva ca sa nu ne apropiem de ei.

 2. Anonim

  Cat de prost sa fii

 3. Unu

  Muma in c..,r de ungur borat!

 4. SzA

  Noi in sat stim despre cine este vorba, problema incepe acolo ca autoritatile nici macar in test n au facut daca are sau nu coronavirus, a chemat 112, a recunoscut ca a venit din strainatate, a tusit si nici un test …

  1. Anonim

   Cum a recunoscut din moment ce a declarat ca nu a iesit din tara?

Leave a Comment