Tiberiu Marc renunță la șefia PSD Sălaj. Candidaturi-surpriză pentru cele mai înalte funcții în partid

Alegerile ce vor avea loc în cadrul a Conferinței județene a Partidului Social Democrat – filiala Sălaj, joi, 6 februarie, vin cu surprize mari în ceea ce privește candidaturile pentru cele mai înalte funcții în structura sălăjeană a PSD, dar și cu o renunțare – surpriză din partea celui considerat, până astăzi, favorit în cursa pentru un nou mandat în fruntea PSD Sălaj. Astfel, Tiberiu Marc, actualul președinte al PSD Sălaj și președinte al Consiliului Județean, nu mai candidează pentru nicio funcție la alegerile ce vor avea loc mâine, la Zalău. Pentru cea mai înaltă funcție în partid, cea de președinte, și-au depus candidaturile Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău, în prezent președinte al organizației municipale PSD și fostul prefect de Sălaj, Florin Florian. Pentru funcția de președinte executiv, alți doi cunoscuți membri PSD și-au depus candidaturile – Dan Ghiurco, primarul Jiboului și Sergiu Panie, vicepreședintele Consiliului Județean și vicepreședinte PSD Sălaj. Nici funcția de secretar executiv nu a rămas fără doritori, candidaturile depuse pentru această importantă funcție în partid fiind cea a actualului viceprimar al Zalăului, Teodor Bălăjel și a consilierului județean Alin Demle, în prezent vicepreședinte al organizației Zalău a PSD. În ceea ce privește alegerile la organizația municipală a PSD, alegeri desfășurate astăzi, Călin Forț, singurul candidat pentru această funcție, a fost ales președinte PSD Zalău. Teodor Bălăjel a fost ales în funcția de președinte executiv iar Claudiu Bujor este, începând de astăzi, secretar al PSD Zalău.

Foto © Magazin Sălăjean

Alte articole

9 Thoughts to “Tiberiu Marc renunță la șefia PSD Sălaj. Candidaturi-surpriză pentru cele mai înalte funcții în partid”

 1. Anonim

  Ciunt cu Ghiurco o sa castige !!

 2. Anonim

  Să sperăm că va fi ales unu cu sâge-n puță nu cârpe de șters cismele generalilor care conduc din umbră, mă refer la conducerea centrală căpușată de hacademicieni secu !

 3. Anonim

  TOT CEI VECHI! Ma rog unii se ascund!

 4. Anonim

  Saracu,oare va avea bani sa-si duca batranetea in spate?eu spun sa semnam o petitie pt sustinerea acestor oameni dupa pensionare…:-))

 5. Anonim

  gunoaie doar gunoaie vai de ea tara plina de oameni tembeli

 6. Anonim

  Paine este un mafiot ,caruia nici ochii nu-i stau bine in cap.

 7. Anonim

  Ce incult sînt! Dintre toti, doar pe Ciunt îl cunosc şi pe ,,regretatul,, Marc. A luat )acesta din urmă) în sfîrşit o decizie K lumea!

 8. anonim

  Ciunt a fost și e submediocru! N-a făcut nimic pentru sălăjeni! A făcut pentru el ți pentru familie! Și-a pus ginerele șef la poliție l-a sprijinit pe infractorul Dragnea, etc… Ce tupeu, ce talpă groasă are acest Ciunt/…. Mai vrea și sefia partidului… Și prostimea psd ista i-a dat-o! Ne merităm soarta de județ înapoiat- ultimul din țară!

Leave a Comment