Tiberiu Marc nu mai candidează pentru un nou mandat de președinte la Consiliul Județean

Tiberiu Marc, actualul președinte al Consiliului Județean Sălaj, nu va mai candida la alegerile care vor avea loc, cel mai probabil, în toamna acestui an, pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean Sălaj. Tiberiu Marc a anunțat, joi, în cartul unei ședințe a PSD Sălaj, că mandatul în curs va fi ultimul său mandat și că nu va mai candida la alegeri nici pentru cel mai înalt fotoliu în județ, nici pentru o altă funcție. PSD Sălaj urmează să stabilească în perioada următoare care va fi propunerea partidului pentru această funcție, în cazul în care alegerile vor avea loc în 27 septembrie.

Referitor la această decizie finală, președintele Tiberiu Marc a spus pentru Magazin Sălăjean:

„Așa cum am mai declarat cu diverse alte ocazii, atât colegilor dumneavoastră din presă cât și colegilor din partid, la începutul acestui an, odată cu alegerile pentru conducerea organizației județene a partidului, am decis să ofer posibilitatea și altor colegi de a ocupa pozițiile de conducere ale structurii politice. În continuarea acestei decizii, am hotărât în același sens și pentru ceea ce înseamnă pozițiile de conducere administrative, respectiv președinția CJ. Decizia mea cred că este una corectă și oportună pentru colegii mei în perspectiva viitoarelor alegeri locale. Mai mult, cred că este un gest prin care, așa cum am mai spus, îmi exprim încrederea și sprijinul față de colegii din partid care, la rândul lor, mi-au acordat susținere și încredere pe parcursul acestor ani. Am primit deja multe mesaje din partea oamenilor și colegilor de partid și vreau să le mulțumesc pentru încrederea lor și să-i asigur că, voi continua să rămân un partener și un suporter al lucrurilor bune, care se fac pentru oameni în acest județ!”

Tiberiu Marc este președinte al Consiliului Județean Sălaj din anul 2004 și va împlini, luna viitoare, 65 de ani.

Foto: Tiberiu Marc © Magazin Sălăjean

10 Thoughts to “Tiberiu Marc nu mai candidează pentru un nou mandat de președinte la Consiliul Județean”

 1. Anonim

  in sfarsit o decizie inteleapta!

 2. Anonim

  Doamne fii laudat!

 3. Anonim

  inseamna ca nu erau semen bune pentru psd

 4. Anonim

  cenzura fara numar la magazin salajean, halal ziar

 5. Alina

  Da, se șterg comentariile care nu convin

 6. Anonim

  Poate vine Paine,cel mai parsiv dintre parsivi!

 7. Eu

  Acum sigur pierd CJ-ul. Cu Marc poate mai aveau o sansa….cu Panie insa, pierd din stat

 8. vasile

  Du-te, invartindu-te, Tibi, ca ti-ai batut joc de prostime cum ai vrut! Ti-ai facut facutele, iesi din joc! Mutarea ta este buna, cam tarzie, dar vei vedea tarele.

 9. Cipri

  Adio PSD, ne vedem in veci la Consiliul Judetean.

 10. Anonim

  Doar Ciunt poate castiga alegerile ! marea intrebare este ce vrea Ciunt? Primaria Zalau sau Consiliul Judetean ?!

Leave a Comment