Secretarul județului Sălaj, Cosmin Vlaicu, validat director la Institutul de Drept Public al României

În Monitorul Oficial a fost publicată decizia în baza căreia, secretarul județului Sălaj, Cosmin Vlaicu, a fost validat ca director al Departamentului de administrație publică locală și organizarea administrative a teritoriului din cadrul Institutului de Drept Public și Științe Administrative al României. Institutul este un for științific național, cu personalitate juridică, de drept public, sub control parlamentar. Este continuatorul tradiției științifice a Institutului de Științe Administrative înființat în anul 1925. Instituția reunește personalități reprezentative din domeniul dreptului și al științelor administrative, de înaltă competență profesională, cu titlul științific de doctor și doctoranzi, cu experiență în activitatea de cercetare științifică ori în învățământul juridic superior sau care ocupă funcții în administrația publică sau în autoritatea judecătorească.
Institutul are ca scop fundamentarea științifică a soluțiilor de perfecționare a organizării și funcționării autorităților publice centrale și locale, prezentând rapoarte științifice anuale Parlamentului și, după caz, Guvernului și Consiliului Superior al Magistraturii. Organizația mai realizează studii, proiecte și publicații în domeniul dreptului public și al științelor administrative și dezvoltă relații de colaborare cu autorități, instituții și organizații neguvernamentale de profil din țară sau din străinătate.

6 Thoughts to “Secretarul județului Sălaj, Cosmin Vlaicu, validat director la Institutul de Drept Public al României”

 1. […] În Monitorul Oficial a fost publicată decizia în baza căreia, secretarul județului Sălaj, Cosmin Vlaicu, a fost validat ca director al Departamentului de administrație publică locală și organizarea administrative a teritoriului din cadrul Institutului de Drept Public și Științe Administrative al României. Institutul este un for științific național, cu personalitate juridică, de drept public, sub control parlamentar. Este continuatorul tradiției științifice a Institutului de Științe Administrative înființat în anul 1925. Instituția reunește personalități reprezentative din domeniul dreptului și al științelor administrative, de înaltă competență profesională, cu titlul științific de doctor… Citeste mai mult […]

 2. Marie

  Si in acest institut, cum se feaca menta ?
  Ce fac astia pentru tara?

 3. Anonim

  cand e concursul de secretar?

 4. Ion Alboi

  Felicitari Domnule Vlaicu! Ma bucura mult treaba asta! Mult succes, sper sa puteti face ceva pentru institut si pentru reforma administratiei. Salajenii sunt oameni adevarati!

 5. Anonim

  Foarte potent individul. Este plătit boierește din opt instituții bugetare . Cum naiba rezistă la așa muncă grea și stress ? Și nimeni nu verifică foile de prezență să vadă care sunt false. Dar dacă și cei care trebuie să controleze sunt precum Alboi, adică pupător de cururi, atunci nu ne mirăm.

 6. Anonim

  Sa-i manance cancerul pe toti care traiesc ca parazitii pe spatele poporului .

Leave a Comment