Prevenire coronavirus! A crescut numărul sălăjenilor aflați în carantină

Instituția Prefectului Sălaj a actualizat în cursul dimineții zilei de miercuri, 11 martie, situația situația privind COVID-19 în județ. Deocamdată nu sunt cazuri confirmate de coronavirus în județul Sălaj, însă numărul persoanelor aflate în carantină a ajuns la 24. De asemenea, alte 297 persoane se află sub monitorizare la domiciliu de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Sălaj, iar persoanele monitorizate sunt asimptomatice. Față de precedenta raportare, din cursul zilei de marți – 10 martie, 21 de persoane au intrat în carantină și 57 au intrat în autoizolare la domiciliu.

Linia TelVerde pentru informarea cetățenilor

Sălăjenii care vor să obțină informații cu privire la coronavirus pot apela linia Telverde – 0800 800 358. Programul de funcționare al liniei verde este zilnic, între orele 8 și 23, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. La această linie telefonică pot fi solicitate informații despre modul în care se manifestă virusul, modalități de prevenire a îmbolnăvirii și alte detalii despre prevenție. De asemenea, cetățenii sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 doar pentru situații de urgență. Autoritățile sfătuiesc cetățenii să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia Telverde. De asemenea, cetățenii români din străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia specială +4021.320.20.20.

4 Thoughts to “Prevenire coronavirus! A crescut numărul sălăjenilor aflați în carantină”

 1. I.C.

  Va fi avalanșă, românii nu sînt un popor care să respecte reguli! Am fost azi în două farmacii din Șimleu, în cele cîteva minute în fiecare a fost cîte o persoană tușind liber. Într-un caz, am încercat să las distanță față de „doamna” care tușea în fața mea, persoana din spate s-a împins în mine să înaintez. În celălalt caz, farmacista s-a întins la discuții cu „domnul” care tușea. Înțeleg că farmacistelor le este frică să le facă vreo observație sau îndrumare, că devin agresivi, dar măcar să pună un afiș vizibil cu regulile de respectat!

 2. Alh

  Românii o vor mușca cel mai rău, suntem absolut iresponsabili !
  În curând se va închide Silcotubul și toate celelalte afaceri .

 3. Anonim

  De unde bani !Ca bugetarii bine mersi vor fi platiti de la guvern insa privatii …?

 4. Off

  Tot vor fi plătiți ca în șomaj,chiar credeți că tenaris s au orice societate privata i v a lăsa baltă? Sunt soluții A ,B s au C

Leave a Comment