Nivel suplimentar pentru parcarea din fața Spitalului Județean

Consiliul Județean (CJ) Sălaj a finalizat demersurile necesare realizării unui nivel suplimentar pentru parcarea ce se amenajează în zona Spitalului Județean de Urgență Zalău. Extinderea pe verticală a parcării impune parcurgerea etapelor de proiectare aferente întocmirii documentațiilor impuse prin “Certificatul de urbanism” actualizat. În acest sens, au fost semnate clauzele contractuale pentru prestarea serviciilor de elaborare a documentației tehnice, termenul prevăzut pentru finalizarea acesteia fiind de două luni. Nivelul nou al parcării va avea o suprafață de peste 1900 mp, pe care vor fi realizate suplimentar aproximativ 85 de locuri de parcare.

“Proiectul de amenajare a parcării semi-îngropate (cu o capacitate de 91 de locuri de parcare) și spațiului de agrement în zona SJU Zalău a demarat în luna iulie a anului trecut, acesta având o valoare de peste 5,9 milioane lei, asigurați de la bugetul județului. Ritmul de execuție a lucrărilor este unul susținut, astfel că până în prezent au fost executate lucrări în proporție de 46 la sută”, au informat reprezentanții CJ Sălaj. Aceștia estimăm că lucrările  vor fi finalizate în luna iulie a acestui an, iar pentru construcția nivelului nou  se estimează un termen de execuție de 12 luni. La finalul investiției, parcarea va oferi un număr de 176 de locuri, inclusiv cele destinate persoanelor cu dizabilități și cele pentru mama și copilul. În această perioadă, având în vedere condițiile meteorologice, urmează a fi emis ordinul de întrerupere a execuției lucrărilor.

Alte articole

One Thought to “Nivel suplimentar pentru parcarea din fața Spitalului Județean”

  1. Anonim

    BA DA PROSTI MAI SUNTETI .DE LA INCEPUT NU ATI PUTUT PROIECTA 2 NIVELURI ???

Leave a Comment