Managerul Spitalului Județean Zalău a demisionat

Managerul Spitalului Județean de Urgența Zalău, dr. Liliana Neaga, a demisionat, vineri, din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Zalău, funcție pe care o îndeplinea din luna noiembrie 2017. Liliana Neaga a invocat motive personale în actul prin care renunță la cea mai înaltă funcție din spital, act înaintat conducerii Consiliului Județean. Această demisie vine la doar o săptămână de la eșecul suferit de managementul spitalului, acela prin care 13 milioane de lei ( 3 milioane de euro) au fost returnați Guvernului pentru că nu au fost folosiți în scopul pentru care fuseseră solicitați și repartizați, respectiv modernizarea spitalului. Suma de 13 milioane de lei a fost, așadar, pierdută de Spital pentru că, în termenul stabilit de lege de 1 an, abia se finalizase studiul de fezabilitate al proiectului.

Cu această sumă, mai exact 13,3 milioane de lei, s-ar fi putut extinde ambulatoriul spitalului, saloanele și blocul operator ar fi putut fi modernizate. Nici reprezentanții conducerii spitalului și nici cei ai  Consiliului Județean nu au comentat acest eșec și nici nu au anunțat dacă se vor efectua verificări pentru a se stabili cine se face vinovat de această situație. Liliana Neaga a fost numită manager de conducerea Consiliului Județean în 1 noiembrie 2017, în locul lui Laurențiu Barna care s-a pensionat.

One Thought to “Managerul Spitalului Județean Zalău a demisionat”

  1. mia

    Nu se poate conduce un spital numai prin F.Am inteles ca numai aceasta metoda o stia directoarea.A mai fost director si nu inteleg de ce au mai pus-o?Sigur pe baza de carnet de partid rosu fara nici un fel de dorinta si stiinta de a face ceva. Bravo partid!

Leave a Comment