Directori schimbaţi la unsprezece unităţi de învăţământ din judeţ

Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Sălaj  a validat nominalizările pentru ocuparea, prin detașare în interesul învățământului, a funcțiilor de conducere în unitățile de învățământ, în anul școlar 2016-2017. În răspuns la solicitarea noastră referitoare la schimbările din conducerea unor unităţi de învăţământ, ISJ a făcut următoarele precizări: “La nivelul unităților de învățământ, pentru  un număr de 10 de cadre didactice, care au ocupat funcții de directori/directori adjuncți în anul școlar 2015-2016, nu s-a acordat prelungirea detașării în interesul învățământului din următoarele considerente: la cerere – 4, pensionare -2,  alte situații -4. De asemenea, pentru 5 unități de învățământ, începând din data de 1 septembrie 2016, nu se mai normează postul de director adjunct, având în vedere scăderea numărului de clase/grupe. ISJ Sălaj face precizarea că numirea, prin detașare in interesul învățământului, in funcția de director/director adjunct s-a făcut  începând din data de 1 septembrie 2016 până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de 31 august 2017, conform Legii educației naționale nr.1/2011 și a competențelor stabilite prin Regulamentul – cadru de organizare si funcționare a inspectoratelor școlare”, se arată în comunicatul conducerii ISJ Sălaj. Astfel, începând din 1 septembrie 2016, 11 unităţi de învăţământ din judeţ şi municipiul Zalău au o nouă conducere:

Liceul Tehnologic „Cserey-Goga” Crasna – director Anderlik Istvan, director adjunct Matiş Ramona ( noul director a deţinut funcţia de director adjunct şi l-a înlocuit pe Daniel Ardelean) ; Şcoala Gimnazială „Simion Bărnuţiu” Zalău – director Topan Bogdana (director înlocuit -Rechişan Simona); Şcoala Gimnazială „Porolissum” Zalău – director Pavel Aurelia, director adjunct Morar Tavi (au fost înlocuiţi Elena Hodor şi Cristian Taloş) ; Şcoala Gimnazială Nr. 1 Agrij – director Ciupe Anca (Aurelia Pavel înlocuită) ; Şcoala Gimnazială „Simion Bărnuţiu” Bocşa – director Margin Adriana (Bârsan Adina a fost înlocuită) ; Şcoala Gimnazială Nr.1 Almaşu – director Balint Lucia Mihaela (Marian Ignat înlocuit); Şcoala Gimnazială Nr. 1 Măerişte – director Breazdău Monica (Kasa Marta a fost înlocuită); Şcoala Gimnazială Nr.1 Mirşid – director Paşca Marius; Liceul Tehnologic „Voievodul Gelu” Zalău, noul director adjunct – Criste Claudia care o înlocuieşte pe Trănişan Iuliana; Grădiniţa cu Program Prelungit „Pinochio” Zalău – director Sava Silvia Timea (fost director Maria Labo); Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 12  Zalău – director Bode Carina. Reprezentanţii ISJ spun că noii directori şi directori adjuncţi au fost numiţi de Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj prin detaşare în interesul învăţământului, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de 31 august 2017.

 

Lista completă cu directorii şi directorii adjuncţi din toate cele 114 instituţii de învăţământ din judeţ în anul şcolar 2016-2017

 

6 Thoughts to “Directori schimbaţi la unsprezece unităţi de învăţământ din judeţ”

 1. Anonim

  Da pe Sampalean de la liceu fin Jibou de ce nu il schimbati ca nu il vrea nimeni. Umbla cu fiiulssu dupa el zici ca ii caine pechinez. Cine il tine in functie si de ce? Este pus politic?

 2. Anonim

  Ala nu vrea sa plece pana nu isi rezolva prostimea de prunc intr un post din liceu

 3. Anonim

  Rusine Sampaleanule. Nu stii sa pierzi. Ai fost un profesor bun si ai ajuns o cizma. Pacat. Am impresia ca esti tinut in functie de Lungu si de Kovaci de la inspectorat din Zalau ca altfel erai plecat demult

 4. deputat

  deputatul bode si-a aranjat nevasta, directoare la gradi!! asta da.

 5. Anonim

  Da’ de ce i-a schimbat, n-au vrut să între în PSD? Sau au fost alții mai tari în p… (artid)?

 6. Tăunu

  Eu cred că vor fi organizate concursuri, în octombrie, pentru absolut toate posturile de director !

Leave a Comment