Demisie la vârful Urgenţei Spitalului Judeţean

Medicul Mihai Iuhas a demisionat din funcţia de şef interimar al UPU-SMURD Zalău, ultima sa zi de preaviz fiind 16 noiembrie.
Contactat, medicul a refuzat să ofere detalii pe marginea subiectului, menţionând doar că a luat această decizie din motive personale.

La rândul lor, oficialii Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău ne-au transmis că pentru a face faţă volumului mare de pacienţi din Urgenţe – peste 4.000 de pacienţi/lună – unitatea medicală va organiza concurs pentru ocuparea a trei posturi de medici în specialitatea medicină de urgenţă, un post în specialitatea pediatrie şi altele două, în specialitatea ATI.

În prezent, la UPU Zalău sunt angajaţi cu contract individual de muncă, cu normă întreagă, şapte medici, dintre care doar trei sunt specializaţi în medicină de urgenţă. Alţi trei sunt pediatri, în UPU-Pediatrie, iar unul este medic de familie, cu competenţă în asistenţă medicală de urgenţă prespitalicească. De asemenea, în structura Urgenţă sunt ocupate două posturi de medici, care au încheiate contracte individuale de muncă cu timp parțial, iar în liniile de gardă sunt cooptați medici rezidenți în specialitățile medicină de urgență și ATI.
Dr. Mihai Iuhas a condus Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din august 2016, când a preluat ştafeta de la dr. Carmen Alexe.

Alte articole

5 Thoughts to “Demisie la vârful Urgenţei Spitalului Judeţean”

 1. Anonim

  E O RUSINE CE SE INTAMPLA LA UREGENTA ASA CA DEMISIA E BINEVENITA

 2. Anonim

  si tanti balint?

 3. Anonim

  Foarte bine a facut….sa plece din urgenta Zalau, e un om fara caracter si bun simt, desi este din generatia noua….zero caracter.

 4. Anonim

  pentru 13.00 d-na blint este plina de caracter la fel ca toate gunoaiele psd-alde,,a sau si tu esti din gasca?

Leave a Comment