Cosmin Man, noul viceprimar al orașului Șimleu Silvaniei

Liberalul Cosmin Man este noul viceprimar al orașului Șimleu Silvaniei. De profesie economist, Cosmin Man, a activat în calitate de consilier general în cadrul unei companii locale, iar în plan politic și administrativ, este consilier local PNL în Consiliul Local Șimleu Silvaniei. În vârstă de 41 de ani, Cosmin Man este căsătorit și are doi copii. Astăzi, în ședința de consiliu local, Cosmin Man a primit 15 voturi pentru și un vot împotrivă. Cosmin Man a declarat pentru Magazin Sălăjean că „am acceptat propunerea domnului primar, conștient fiind de responsabilitățile și implicarea pe care o necesită funcția de viceprimar. Implicarea fiecăruia în viața și bunul mers al unei comunități, poate fi mai mică sau mai mare, acum, în ceea ce mă privește, vă asigur că implicarea mea va fi totală în rezolvarea problemelor cu care această administrație se confruntă azi, dar și în viitor”. La rândul său, primarul orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr, ne-a declarat că „astăzi a fost ales noul viceprimar al orașului Șimleu Silvaniei. În primul rând, eu sunt un om de echipă, prin urmare, una dintre principalele mele așteptări este să formăm o echipă foarte bună și sunt convins că așa se va întâmpla. Nu vreau să vorbesc foarte mult despre persoana lui Cosmin Man, ci îmi doresc ca activitatea lui ulterioară să vorbească de la sine. Sunt convins, activitatea lui va confirma că a fost o alegere bună a consiliului local care l-a votat cu o majoritate semnificativă astăzi. Îmi doresc să ne de-a Dumnezeu viziune, împreună să facem treabă bună pentru Șimleu Silvaniei.”

4 Thoughts to “Cosmin Man, noul viceprimar al orașului Șimleu Silvaniei”

 1. Anonim

  Fostul primar liberal, condamnat la bulău, noii, tot liberali. Concluzia, mulți dintre șimleuani sunt cam bulangii !

 2. Anonim

  Viceprimar UDMR, pe cand, domnule Seres?Sau Papp?

 3. Un zalauan

  Ne dorim ca Simleu’ Silvaniei sa fie , ca intotdeauna, un oras simbol al Salajului, un oras al civilizatiei si al culturii. Nu ne indoim ca acest oras va fi mereu condus de oameni competenti.

 4. Dorin

  Am incredere in tinerii simleuani care investesc in acest oras de perspectiva, cu evidente urme de cultura si civilizatie,

Leave a Comment