Cinci cazuri noi de coronavirus în Sălaj

Cinci cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate, marți, în Sălaj. Potrivit surselor Magazin Sălăjean, toate cazurile au fost depistate în localitatea Treznea. În Sălaj, până în prezent, s-au înregistrat 132 de cazuri de Covid-19. La nivel național, un nou record negativ a fost atins marți, respectiv 994 de cazuri.

Potrivit ultimei raportări, până marți 21 iulie pe teritoriul României, au fost confirmate 39.133 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 25.586 au fost externate. 24.454 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.612 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.Totodată, până în prezent, 1.087 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere, însă, începând de astăzi, externarea la cerere nu mai este posibilă. 

9 Thoughts to “Cinci cazuri noi de coronavirus în Sălaj”

 1. Un cetatean

  Foarte utila localizarea chiar aproximativa a noilor cazuri de imbolnavire ,deoarece contribuie constructiv la cresterea vigilentei cetatenilor sau inlaturarea unor suspiciuni nefondate menite sa creeze o stare de angoasa colectiva ,dupa caz !

  1. alt cetatean

   No amu tradu’ pt aia care nu cred in covid.

   1. Pentru 21:08

    Spus mai explicit :

    Stiind localizarea cazurilor esti mai prudent in masuri de protectie individuala ,sau chiar le ocolesti .A nu sti spatial unde sunt infectari dar a suspecta ca orice individ de pe strada este o amenintare va crea o stare de incordare sociala .Sper ca este mai digerabil de citit in acest caz .

 2. Un cetățean responsabil

  Bună ziua. Deși au fost confirmate de ieri de la amiază, DSP nu a făcut nici o anchetă epidemiologica.
  De asemenea nu se spune ca toate cele 5 persoane infectate fac parte din aceeași biserică penticostala a satului Treznea.

  1. Anonim

   ceilalti infectati din zalau tot din biserica penticostala aufacut parte?

  2. Intreb...

   Si care-i problema ca fac parte din Biserica Penticostala?

  3. °_°

   De parcă in Biserica Ortodoxa nu s-ar fi infectat cu mult mai multi… sau in supermarket-uri, baruri, pe plaja sau chiar in cadrul vizitelor familiale

 3. Anonim

  Penticostali sunt periculosi numai Martí

 4. Anonim

  Doua persoane sunt din Sarmasag!

Leave a Comment