Candidat-surpriză pentru fotoliul de secretar al municipiului Zalău

Înscrierile la concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de secretar al municipiului Zalău s-au încheiat zilele trecute. Chiar dacă este o funcție râvnită de mulți și foarte bine plătită, pentru concursul ce va fi organizat în acest sens s-a înscris un singur candidat. Este vorba despre Fazacas Marina Bianca, după cum informează Agenția Națională a Funcționarilor Publici din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Marina Fazacas este de profesie avocat și este soția lui Răzvan Fazacas, fost  comisar şef la Comisariatul Judeţean Sălaj al Gărzii Naţionale de Mediu (2013) și fost președinte al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate, funcție pe care a îndeplinit-o anul trecut, pentru doar câteva luni.
Cerințele pentru cei ce doreau să se înscrie la acest concurs sunt prevăzute de art. 54 din Legea nr.188/1999, (r2), cu modificările şi completările ulterioare: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe juridice sau administrative; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum șapte ani.

Concursul va avea loc în 20 februarie, la sediul ANFP din București. Vom reveni cu informații.

 

Alte articole

14 Thoughts to “Candidat-surpriză pentru fotoliul de secretar al municipiului Zalău”

 1. Anonim

  Era si conditie a cui sotie trebuie sa fii? Ca din textul vostru cam asta reiese.

 2. anonim

  Prin primarie lumea se bucura dar nu se stie…..poate fi mai rau

 3. Anonim

  Bineinteles ca era,doar nu crezi ca v-a fi un concurs adevarat,si cum ar putea fi cu un singur concurent si ala {aia] PESEDIST CU PEDIGREE !

 4. Anonim

  In sfarsit o veste buna pentru Primaria municipiului Zalau

 5. Anonim

  Oare madam Ardelean si-a luat clanta sau a negociat alt post ?

 6. Anonim

  Care veste buna ? Ca se umple de pesedisti ? Dar de competenta,de experienta,de meritocratie ati auzit ?

  1. Anonim

   Competenta ? experienta ? meritocratie ? Doamne fereste sa fie cineva mai desteapt decat Ciunt.

 7. Anonim

  Este FINA cui trebuie de la CJ. 100% v lua postul.
  Probabil ca e prea greu pentru dansa ca avocat

 8. Anonim

  SURPRIZA, PE DRACU. DOAR UN PSD-ist PUTEA OCUPA O ASTFEL DE FUNCTIE. SURPRIZA E COMISIA DE CONCURS.

 9. Anonim

  „Nimeni nu este mai presus de lege” numai PRIMARIA MUNICIPIULUI ZALAU ! conform pozei de mai sus !

 10. Anonim

  AVOCATUL SULII. E ASERVITA PSD.-ULUI. CE HABAR ARE ASTA DE ADMINISTATIE? MIZERII CARE NU SE POT REALIZA PROFESIONAL SI APELEAZA LA PARTID.

  1. Anonim

   Mizerii sunteti voi cei plictisiti care vorbiti sa va aflati in treaba

 11. Livia opris Zalau

  PSD l-a inscaunat in fotoliul de director la Garda de Mediu, PSD l-a propulsat pe Fazacas Razvan secretar de Stat la Arii Protejate si in doar 4-5 luni s-a intors cu coada intre picioare, topometrist de meserie, PSD o va äjuta „: sa castige concursul de secretar la Primaria Zalau si pe sotia lui , singura candidata !!! Imi pare rau sa constat ca nu mai conteaza cat ti-ai frecat coatele la studii adevarate, conteaza cat ai umblat dupa semnaturi !!! Razvan fazacas , a fost sau poate mai este seful tineretului PSD Salaj , mai
  vreti si alte precizari ???!!!

 12. IONEL CIUNT

  HA..HA …HA..

Leave a Comment