6.500 de puieți vor fi plantați pe fondul forestier proprietatea municipiului

Primăria Zalău realizează o nouă acțiune de împădurire, o acțiune prin care peste 6.500 de puieți vor fi plantați în pădurile aflate în proprietate publică a Zalăului. Consilierii locali au aprobat, în ultima ședință de Consiliu Local din acest an, proiectul ce conține  documentaţia întocmită de Ocolul Silvic „Stejarul” Zalău în scopul efectuării unor lucrări de împăduriri pentru pădurea proprietatea publică a
Municipiului Zalău. Aprobarea efectuării lucrărilor de împăduriri, necesare a se efectua în anul în curs, pentru pădurea proprietatea publică a Municipiului Zalău. Potrivit devizului estimativ întocmit de reprezentanții Ocolulului Silvic „Stejarul” Zalău al lucrărilor de împăduriri, plantarea celor 6.500 puieţi pe suprafaţa de 2,4 hectare, lucrări localizate în parcela 30F din unitatea de producţie I Zalău, va costa aproximativ 17.300 de lei inclusiv TVA.

Alte articole

3 Thoughts to “6.500 de puieți vor fi plantați pe fondul forestier proprietatea municipiului”

  1. Anonim

    Muncă manuală, cea cu hârlețul și lopata, trebuie făcută de către cei care primesc ajutor social și de cei care au condamnări, cu muncă în folosul comunității. La noi cei cu astfel de condamnări își execută pedeapsa pe la bibliotecă sau grădinițe. Consilierii locali, dacă ar avea mai multă minte, ar trebui să vadă aceste aspecte, nu să aprobe, în orb, cheltuirea banilor publici fără rost.

  2. Anonim

    Comunicati toate detaliile organizatorice pt. ca sunt cetateni care din patriotism vor sa participe la impadurire .

  3. Anonim

    De acord, Anonimule! Si noi am participa fara pretentii la actiune!

Leave a Comment