Preşedintele CAS Salaj a fost revocat din funcţie

Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Sălaj, Claudiu Bârsan, a fost revocat din funcţie, printr-un ordin emis miercuri de preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, până în prezent nefiind nominalizată o persoană care să preia funcţia respectivă, pentru o perioadă de interimat.
Fostul preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Sălaj, Claudiu Bârsan, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că motivul pentru care a fost revocat din funcţie, atât el, cât şi ceilalţi preşedinţi de CJAS din ţară, este „faptul că au fost modificaţi indicatorii de performanţă în 24 iulie anul curent, iar legislaţia în vigoare prevede că, la modificarea indicatorilor respectivi, se produce revocarea mandatului preşedinţilor CJAS”. „Vă comunic că mi-a fost revocat mandatul de preşedinte al CJAS Sălaj, printr-un ordin emis ieri (miercuri, n.r.) de preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Până în prezent, CNAS nu a nominalizat o persoană care să preia şefia CJAS Sălaj, pentru o perioadă de interimat, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcţiei respective. Se poate ca astăzi (joi, n.r.) să se facă această nominalizare. Cel mai probabil, persoana care va fi nominalizată va fi din cadrul CJAS Sălaj”, a declarat Claudiu Bârsan.
Acesta a spus că, „deşi se poate specula că revocarea din funcţie a avut un oarecare substrat politic”, preferă să nu facă acest lucru, întrucât „nu îi stă în fire să speculeze”. „În plus, sunt conştient că şi atunci când am preluat eu şefia CJAS Sălaj, a fost în urma câştigării unui concurs pentru care m-am pregătit real, dar am fost susţinut de un partid politic”, a spus Bârsan
Claudiu Bârsan a declarat că, deocamdată, nu ştie dacă va participa la concursul care va fi organizat în lunile următoare pentru conducerea CJAS Sălaj şi că, după revocarea din funcţie, va reveni pentru o perioadă în mediul privat, unde va lucra ca şi consilier juridic, meseria sa de bază.
Claudiu Bârsan a fost subprefect al Sălajului în perioada martie 2009 – 1 iunie 2010, iar din 1 iunie 2010 şi până în 25 iulie anul curent a fost preşedinte al CJAS Sălaj. Înainte de a fi subprefect al Sălajului, Claudiu Bârsan a lucrat în mediul privat, ca şi consilier juridic la SC Vidalis SRL. Bârsan este purtătorul de cuvânt al PDL Sălaj, fiind membru al acestui partid de mai bine de 5 ani.

7 Thoughts to “Preşedintele CAS Salaj a fost revocat din funcţie”

  1. Anonim

    Asa iti trebuie daca te-ai afisat in campanie electorala!

  2. nicu

    ESTE NORMAL ,FOSTUL SEF AL CASEI LUCIAN DUTA A LASAT BOLNAVII DE CANCER FARA MEDICAMENTE SI ASTAZI IL VEDEM LA INTALNIRILE PDL.DUMNEZEU SA VA DEA SANATATE ASA CUM ATI DORIT-O ROMANILOR.

  3. Ex

    La fel s-a procedat si cind PDLul a preluat „sefia” amaritei astea de tarisoara. Parca era Filonas Chis cel care-l schimbase. Chestii politice normale .

  4. Anonim

    mare paguba este un prostanac, nici de portar nu e bun

  5. Anonim

    Dius, nu mor caii cand vor cainii! Capul sus!

  6. Anonim2

    Este un domn desavarsit, nu si-a perdut aceasta calitate nici dupa ce a ajuns presedintele casei, ceea ce este un lucru mare in ziua de azi. Bravo D-le Birsan.

  7. dius pius

    dius papa pius, a ajuns bastan snapan baban, numai din tucat in dos. ba pe general, ba pe bode si pe altii. a fost un lingau, bun rau. amu ramane sa isi linga blidele

Leave a Comment