VIDEO: Probleme de infrastructură semnalate de Horațiu Cosma, fost secretar de stat la Transporturi

Conducerea USR Sălaj a organizat astăzi o conferință de presă în care a punctat mai multe probleme concrete, majoritatea vizând deficiențe în procesul administrativ, în cel de infrastructură, dar și în învățământ. Potrivit USR Sălaj, este aberant ca de burse de merit să beneficieze și elevi cu medii de doi sau trei, iar la capitolul autostrăzi, unele șantiere sunt avansate, iar altele stau blocate.

Cele mai bune exemple au venit de la Horațiu Cosma, fostul secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

5 Thoughts to “VIDEO: Probleme de infrastructură semnalate de Horațiu Cosma, fost secretar de stat la Transporturi”

  1. […] Conducere USR Sălaj a organizat astăzi o conferință de presă în care a punctat mai multe probleme concrete, majoritatea vizând deficiențe în procesul administrativ, în cel de infrastructură, dar și în învățământ. Potrivit USR Sălaj, este aberant ca de burse de merit să beneficieze și elevi cu medii de doi sau trei, iar la capitolul autostrăzi, unele șantiere sunt avansate, iar altele stau blocate. Cele mai bune exemple au venit de la Horațiu Cosma, fostul secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Citeste mai mult […]

  2. Lavinia

    Ce buni sunt de dat sfaturi acești zombi de la usr! După ce au îngropat aceasta tara și mai adânc , conduși de țătuci ciolos și barna, sunt mari “ specialiști”! Urez acestei adunături de hăbăuci ca in 2024 sa aibă soarta PNȚCD -ului!👎

    1. Ioan

      De îngropat țara este responsabil PSDNL-ul tău iubit! USR a fost în guvernul dominat de derbedeii de la PNL doar cîteva luni. Votează cu cine vrei, dar nu da vina pe ceilalți!

  3. Doru

    Pacat de Horatiu ca se coalizeaza cu useristii de Salaj, Ardelean Cosmin, Olar Gabriela etc., niste caractere slabe care duc la pierzanie partidul!

Leave a Comment