Vasvari Robert-Gergely este noul subprefect al Sălajului

 Noul subprefect al Sălajului este Vasvari Robert-Gergely. Acesta a fost numit printr-o Hotărâre adoptată în ședința de Guvern  de joi, 3 septembrie. Printr-o altă hotărâre, Executivul a aprobat eliberarea din funcţia de subprefect al judeţului Sălaj a lui Alexandru Vegh. Noul subprefect de Sălaj este de profesie jurist și a lucrat în cadrul Primăriei Cehu Silvaniei în calitate de funcționar public și a mai deținut funcția de subprefect al județului în perioada 2016 și 2017.

În 1 septembrie unul din cele două fotolii de subprefect al județului Sălaj a rămas “liber”, după ce Vegh Alexandru – cel care a fost numit în această funcție în luna noiembrie a anului trecut și-a înaintat demisia. Acesta a fost implicat într-un accident de circulație și din nefericire se afla la volanul autoturismului, în timpul liber, sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, pe strada Simion Oros din municipiul  Zalău a acroșat o bară metalică și în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Acesta a fost identificat la fața locului şi testat cu aparatul etilotest care a indicat  o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Unitatea de Primire Urgențe-SMURD Zalău pentru  prelevarea  de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia a fost deschis dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului .

4 Thoughts to “Vasvari Robert-Gergely este noul subprefect al Sălajului”

 1. Anonim

  Sinecura de partid. Oare de ce este nevoie de 2 subprefecti, cand nu are de lucru nici unul? Va face naveta cu masina institutiei, deci pe banii cetatenilor.

 2. Anonim

  ce mutra de hortyst are asta!

  1. Anonim

   Domnul Vasvari Robert a meritat locul azta si este perfect sa ocupe functia este un om foarte bun foarte cinstit cu un suflet mare felicitari lui si din partea mea sa i dea Dumnezeu putere sa stea cat de mult

 3. Anonim

  Comentarii rautacioase ….oameni buni, DACA mie cetateanul X, imi rezolva in spiritul legilor statului roman problema cu care ma confrunt , mai pot eu sa-i imput acestui om ceva ? desigur ca NU . D-le subprefect va doresc succes in activitate .

Leave a Comment