Vasile Coţa, noul preşedinte al conservatorilor zălăuani

Reprezentanţii Partidul Conservator (PC) Sălaj au anunţat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, noul lider al organizaţiei municipale a partidului. Potrivit acestora, Vasile Coţa a fost învestit în funcţia de preşedinte interimar al PC Zalău, înlocuindu-l astfel pe Gabriel Taloş, care a renunţat de curând a funcţie.
„După o perioadă, în care am studiat scena politică, am decis că este mai potrivit să mă implic activ, decât să stau în expectativă ca simplu observator. Partidul Conservator corespunde din punct de vedere al doctrinei profilului meu de om politic. În al doilea rând, am decis să mă implic politic pentru că există o serie de compatibilităţi între mine şi cei care conduc în momentul de faţă Partidul Conservator”, a declarat Vasile Coţa. Acesta a mai spus că zălăuanii conservatori îşi propun „lucruri simple, realiste”, astfel că, pentru început, noul lider al PC Zalău intenţionează să evalueze activitatea membrilor la nivelul organizaţiei municipale, ca apoi să creeze o bază de date care să cuprindăprofilul membrilor organizaţiei. „Astfel, în condiţiile în care va exista posibilitatea promovării oricăruia dintre noi, să ştim exact care sunt competenţele şi abilităţile pe care colegii nostri le au”, a explicat Vasile Coţa. Noul lider conservator şi-a mai propus să elaboreze un program de activităţi pentru semestrul I din 2014, în perspectiva obţinerii unui rezultat bun la nivelul organizaţiei municipale şi, implicit, judeţene la alegerile europarlamentare din luna mai a anului viitor.
În acelaşi cadrul, preşedintele PC Sălaj, Mircea Gheţe, a anunţat că, la alegerile europarlamentare, partidul va candida pe liste proprii. Cât despre disensiunile apărute în ultima perioadă între PC şi PNL, Mircea Gheţe susţine că, în Sălaj, nu au existat niciun fel de probleme de acest gen, relaţiile dintre cele două partide nefiind afectate de ceea ce se întâmplă la „centru”.
PC Sălaj are, la această dată, organizaţii în 80 la sută dintre localităţile judeţului, organizaţia judeţeană a partidului deţinând aproape 700 de membri.

Alte articole

12 Thoughts to “Vasile Coţa, noul preşedinte al conservatorilor zălăuani”

 1. Anonim

  Urmeaza sotia ca nimeni din PSD nu o suporta!

 2. Anonim

  Aiiiiiii de viataaaaaa meaaaaa …unu in psd altul in pc

 3. ANDREI

  Hai Maghiu , scrie , scrie …….

 4. Din „auto mechanic” la IRE e O.K.,numai ca nu stiu unde au 80% organizatii inafara de Zalau!

 5. Anonim

  Partid de 1%.Foarte bine ca o sa candideze in sfarsit singuri o sa vada cum stau ,care este valoarea lor politica.

 6. „În al doilea rând, am decis să mă implic politic pentru că există o serie de compatibilităţi între mine şi cei care conduc în momentul de faţă Partidul Conservator”,asta da ,nemaipomenit!

 7. Anonim

  nemaipomenit cuplu, nevasta PSD si sot PC! Oare au ceva in comun, ca doctrinele par sa ii desparta…..

  1. Anonim

   Asa-i Maghiu, cum zici tu!

 8. Anonim

  Au tupeu cotalaii astia.

 9. anonim

  te deranjeaza maghiu ?

 10. Anonim

  Asta ii ca in anii 90 cu fratii Trifan unu la Militie unul in PNL si altul in PNTCD.
  Dar poate oamenii astia doi au o inspiratie si o viziune asupra politicii salajene .

 11. Anonim

  felicitari vecine !

Leave a Comment