Vasile Blaga militează pentru “O Românie dreaptă, o Românie europeană”

Vasile Blaga militează pentru “O Românie dreaptă, o Românie europeană”Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, s-a aflat vineri la Zalău, unde s-a întâlnit cu membrii filialei democrat-liberale pentru a le prezenta programul politic pe care îl va înainta în Convenţia Naţională a partidului din această lună.

În întâlnirea desfăşurată la Casa de Cultură a Sindicatelor, Vasile Blaga a încercat să convingă cu argumente cât mai mulţi democrat-liberali sălăjeni să voteze programul „O Românie dreaptă, o Românie europeană” în cadrul Convenţiei sus amintite, precizând că PDL Sălaj este cea de-a 34-a organizaţie în faţa căreia s-a aflat în timpul turneului desfăşurat la nivel naţional. „Astăzi, împreună cu o parte din colegii din grupul de sprijin al programului politic << O Românie dreaptă, o Românie europeană >> am venit în faţa colegilor din Sălaj să le prezentăm argumentele noastre pentru a le demonstra că acest program este cel care trebuie să fie la baza acelei politici a noastre pentru următorii patru ani de zile”, a declarat Vasile Blaga.

Întrebat fiind cum apreciază declaraţia făcută joi, la Şimleu Silvaniei, de premierul Emil Boc, cum că 33 de preşedinţi de organizaţii susţin moţiunea premierului în campania pentru preşedinţia PDL, Vasile Blaga a declarat că „fiecare preşedinte de organizaţie judeţeană este un vot în Convenţia Naţională” şi nu numai că nu îl deranjează acest lucru, „ci dimpotrivă”. „Până la urmă, votul este secret pentru Convenţie, el nu este imperativ în organizaţie, este chiar o prevedere statutară şi de aceea suntem toţi în organizaţie pentru a ne prezenta punctele de vedere”, a spus Blaga.

Convenţia Naţională a PDL va avea loc în 14 mai şi va fi contextul în care vor candida pentru funcţia de preşedinte al partidului actualul preşedinte, premierul Emil Boc, secretarul general al partidului, Vasile Blaga, şi deputatul Theodor Paleologu.

Leave a Comment