USL a împărţit Sălajul

USL Sălaj şi-a împărţit deja cele şase colegii parlamentare de la alegerile generale din 9 decembrie. Negocierile desfăşurate, săptămâna trecută, în Delta Dunării la nivel naţional au dat câştig de cauză PNL şi PSD, la nivelul judeţului nostru conservatorii primind doar „praful de pe tobă”.
PNL va avea, în Sălaj, două colegii de deputat şi unul de senator, în timp ce PSD îi va reveni tot atâtea colegii la Camera Deputaţilor şi Senat. În ceea ce priveşte colegiile vizate de liberali, la Zalău este aproape cert că va candida actualul parlamentar Mirel Taloş. PNL îşi va mai arunca în lupta pentru parlamentare un candidat, însă pe colegiul Şimleu, acolo unde liberalii trebuie să aleagă între Călin Băgărean şi Dorel Oros, ultimul dintre cei amintiţi având şi cele mai mari şanse în cursa internă pentru obţinerea candidaturii. Până la ora actuală, candidatura de la Senat pe colegiul Cehu Silvaniei – Şimleu Silvaniei, ce îi va reveni PNL, nu are desemnat vreun nume, însă, potrivit unor surse liberale, problema va fi rezolvată în câteva zile.
De cealaltă parte, deşi este cel mai puternic partid din judeţ, PSD se vede nevoit să împartă „frăţeşte” judeţul cu liberalii. Dacă pe colegiul Cehu Silvaniei nu se îngrămădeşte nimeni, ştiindu-se de altfel că acesta este „confiscat” deja de UDMR, pe celălalt colegiul şi anume Jiboul, bătălia este cât se poate de dură. Aici, printre cei mai bine cotaţi candidaţi se numără Ionel Ciunt şi Iuliu Nosa, ultimul deţinând însă „sceptrul” de deputat şi,ca atare, un cuvânt destul de greu în această ecuaţie. Surprinzător sau nu, surse din cadrul PSD ne dezvăluie că, la Senat, pe colegiul Zalău – Jibou, cu şanse extrem de mari pentru a obţine un nou mandat, va candida actualul senator, Gheorghe Pop. Dacă va fi aşa, vom vedea nu peste mult timp.
Dacă luăm în considerare votul politic de la alegerile locale, USL va avea după alegerile din 9 decembrie cel puţin doi sau trei deputaţi şi un senator, restul colegiilor urmând să fie împărţite între PDL şi UDMR.

Olivian Vădan

51 Thoughts to “USL a împărţit Sălajul”

  1. Anonim

    iara OROS????!!!!

  2. Sasha

    Rezultatul alegerilor:
    Deputati:
    1. Zalau – Mirel Talos (PNL)
    2. Simleu – (PNL)
    3. Cehu – (UDMR)
    4. Jibou – (PDS)
    Senat:
    1. Zalau – Jibou – (PSD)
    2. Cehu – Simleu – (UDMR)

    Cat despre Bode, se intoarce la echipa lui de electricieni.

    1. Anonim

      Sasha, dupa nume esti comunist. Nu cumva esti securistu’ de Tibi Marc?

      1. Sasha

        Mi-ai vazut buletinul. Numele conteaza pentru tine?/ Dorele!

  3. Anonim

    oros sau bagarean ???? de ce ????ca sa castige bode sau mocanu?

  4. Anonim

    inafara de oros asta amarat,pnl-ul n-are altceva?

  5. Anonim

    Ca recompensa pentru blatul facut de oros pe zona simleului cu pdl in defavoarea usl ,ar fi culmea ca usl sa-l nominalizeze ca si candidat.Dorele, du-te la Romania Dreapta,acolo ti-e locul!

  6. Anonim

    Bagarean e cel mai bun!

    1. Anonim

      da,este sustinut de capalnasiu.

      1. Anonim

        de nevasta, de sogor, si nu in ultimul rand de socru chichisan.ce a ajuns si pnl- ul asta ?:bataia de joc a fostilor…….ra-ti ai dreakului!!!

  7. Anonim

    Ce oameni „de valoare” are PNL! Sunt pur si simplu stupefiat! La fe l de buni ca si capusa din fruntea PNL Salaj.
    Pocaitu de Talos mai vrea un mandat. Cin e Talos: campion al deplasarilor pe bani publici, sinonim cu incultura, pocait. Haideti, zalauani sa-l ajutam pe Talos sa nu mai faca naveta Cluj-Bucuresti, sa ramana in Bucuresti unde isi construieste o casa.
    P. S. Curvele din Pnl nu s-au gasit sa candideze?

    1. Anonim

      … le foloseste tot pe alea de la PDL!
      Ce a ajuns PNL-ul!

  8. Anonim

    cred ca nosa si bode vor reconfirma si vor face parte si din noul legislativ……rerstul ar mai trebuie vazut

  9. un...artist

    Dar cu Ghiurco saracu” ce faceti? Cand pune si el mana pe un „ciolanel”? se pare ca deocamdata, pune mana doar pe …”ciolanelul” lui …balanean ! Sau poate al…vicesei?!… cine stie ?

  10. viorel

    Sa nu ne amagim. Este loc pentru toti. putem avea 4 senatori si 8 deputati daca nu se intampla nimic deosebit. Si cine va face valuri poate pierde. Asa ca….vorbim dupa redistribuire.

  11. Anonim

    OROS VA CASTIGA SIMLEUL.Este baiat destept.

  12. Anonim

    Bode va reconfirma ca nu stie diferenta dintre economie si finante

  13. Anonim

    Oros este asa cunoscut in Simleu ca nici sotia lui nu la votat cand a candidat la sefia Consiliului Judetean

  14. Anonim

    In afara de Oros PNL nu are alti oamenI??? Uitati-va stimati colegi cate voturi a avut acest Oros in zona Simleului cand a candidat la sefia Consiliului Judetean, credeti ca a crescut in ohii celor din baziniu simleului????? sau nu-l cunoaste judetul cate matrapaslacuri a facut EL impreuna cu cei de la Romsilva

  15. Anonim

    Ma ala de la ora 2:01 mai taci din gura ca noi silvicultorii chiar vrem sa scapam de el ca de Benc am scapat poate o sa fie din nou liniste si la noi la serviciu

  16. Anonim

    Daca un mincinos ca Oros reprezinta salajul la nivel national atunci PNL Salaj se poate dizolva

  17. Anonim

    numa oros ne scapa de saracie si minciuna

  18. ion

    Dorel Oros e cel mai destept din PNL Salaj,asta este indiscutabil.Sa vedem cat va reusi sa coboare la nivelul discutiei votantilor

  19. Anonim

    Iatai pe Lolek si Bolec, in poza , CAPALNASIU si MARC mai lipsesc doar cealalta pereche de personaje ale desenelor animate Hekal si Jekal adica Ponta si Antonescu.

  20. Anonim

    Mai ION de la 4:41 hasna ca ai nume de sluga ca prost cred ca esti cu carul. Habar nu ai tu despre cine vorbesti. Sunt convins ca esti un padurar fara scoala si mai ales un lingau.

  21. Anonim

    Am auzit ca Bode cam strange din c. Oros il bate la orice.

  22. Anonim

    Ba dar ati inebunit? Ce a facut Nosa sau Gituca Pop pentru Zalau si Jibou? Nimic.i voi iar sa-l alegeti? Va meritati soarta!

  23. Anonim

    Care stie povestea lui Ghita Pop? Cam auzit ca l-a impuscat pe unul…

    1. Sorin

      Asha-i cum zici,dar n-o vrut el.l-o confundat cu un animal din partid.

  24. Anonim

    OROS VA CASTIGA SILEUL .DE DEPARTE ESTE CEL MAI BUN PE ACEST COLEGIU.

  25. Anonim

    cine i v a lua locul lui oros la directia silvica

  26. Anonim

    oros, un om pe care nu poti conta niciodata,nu va avea multi votanti. este o certitudine.

  27. nelu

    pe jibou castiga ghirco daca participa daca -l lasa

  28. eu

    ce aveti domnule cu Oros? nimeni nu i-a rostit numele in articol.

  29. maria magdalena

    Sa aveti clasa domnului Oros trebuie sa va mai nasteti de 10 ori.Daca doriti lectii de bun simt, gratuit, le ofera domnul Oros.Va este sigur ciuda pe dansul……invidia e mare.Dar nu aveti decat sa suferiti in taina si sa muriti de invidie.

  30. Anonim

    faceti o diferenta intre Bode si Oros. Fratele lui Bode a fost angajat de catre acesta la Vama Zalau, cu largul concurs al lui Septimiu Turcas. Un impiedicat gramada, fratele asta cu mistretii. Oros nu si-a bagat neamurile in servicii nemeritate.

  31. Anonim

    magdalenooo..fa-i in continuare o catiFELATIE lu oros

  32. Anonim

    cum sa te cheme dorel????!!!

  33. bagareanu-bagarici

    Sa ma bag, sa nu ma bag?…Poate ma baga altii…

  34. Bagareanu

    Pe urmele ilustrului sau socru, deputatul Chichisan

  35. anonim

    In colegiul Simleu va cistiga Bode,nu pentru ca este destept sau ca are niscai merite ci,numai,pentru ca il va sprijini in campania electorala primarul Simleului care este un p.dist bine infipt.Bode,de cind este prin Bucuresti s-a inrait al dracului si,am vazut ca,incepe sa muste.De altfel,trebuie sa faca si el ceva si face ce a invatat de la mai marii…marii lui.Cred ca stiti la cine ma refer.Daca va fi cistigatorul,Bode ar trebui sa mai invete sa si latre si atunci totul va fi in ordine.

  36. viorel

    pronosticul meu Senat ZALAU JIBOU POP GHEORGHE USL+PPDD. SIMLEU -CEHU USL +UDMR Total 4 mandate. Camera deputatilor JIBOU IULIU NOSA USL ZALAU MIREL TALOS USL CEHU-SILVANIEI UDMR SIMLEU USL +PDL +PPDD Total minim 6 mandate

  37. iulian paska

    AURIKA CSEGHEDI,sotia senatorului de ileanda va candida lasimleu propusa de ROMANIA MARE.

  38. iulian paska

    Daca o ajuta Mosul.

  39. adelina

    Domnul Mocan iese si senator si deputat de Simleu pentru ca reprezinta un partid de oameni cinstiti cu un conducator cinstit ca si dansul, PPDD respectiv domnul Dan Diaconescu.

  40. anonim

    Adelina;de unde ai informatia ca Mocanu ar candida din partea PPDD?.Ori din ce parte ar candida Mocanu,nu are nicio sansa.S-a plimbat pe la PSD,PC,PDL,Independenti si nu a reusit pe nicaieri.Ba,mai mult a si cheltuit miliarde de lei si tot in zadar,si asta stii de ce Adelina?.Pntru ca banii cheltuiti au fost din furat si pentru ca el nu are minte.

  41. IOAN DUSCAS

    DOI INFRACTORI NOTORII DE LANGA CARE MAI LIPSESC VREO DOI !!
    INFRACTORUL BASHNUK S-AR ASORTA BINE CU ACESHTI INFRACTORI !

    1. Anonim

      Duscas, iar ai uitat sa iti iei pastilele?

  42. rompez

    Bietu` Duscas:)

  43. Anonim

    oricine numai sa nu fie de la comunistii portocalii si de la minsinosul mascarici DD.

Leave a Comment