UNPR Salaj vrea sa atraga nemultumitii din celelalte partide

Dupa ce s-a discutat indelung despre formarea unui nou partid si anume Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, organizatiile judetene au inceput sa apara prin colturi de tara. In Salaj, din multele nume vehiculate si asociate cu noua formatiune politica in ultimele saptamani, castigator este Liviu Balint – presedintele interimar al UNPR Salaj.

Deocamdata, UNPR Salaj nu are concret niciun membru, dar presedintele Liviu Balint este optimist: vrea sa atraga alaturi de el nemultumitii din celelalte partide. Recrutarea de noi membri va incepe din aceste zile si Balint estimeaza ca actiunea va avea succes, dat fiind ca in structurile judetene ale PDL si PNL se desfasoara, in aceasta perioada, alegeri, de rezultatul carora unii membri vor fi nemultumiti.

Deocamdata, UNPR Salaj nu are concret niciun membru, dar sper sa atrag alaturi de mine cat mai multi oameni. Ma refer la nemultumitii din alte partide. In urma alegerilor din structurile judetene ale PNL si PDL, sigur vor fi si nemultumiti, chiar primari si viceprimari din opozitie, pe care vreau sa ii aduc in UNPR, a declarat Liviu Balint. Acesta a spus ca, la alegerile prezidentiale din 2009, a fost unul din sustinatorii independentului Sorin Oprescu si ca la viitoarele alegeri ce vor avea loc in Romania UNPR Salaj va obtine 15-20 la suta din voturile alegatorilor salajeni.

Liviu Balint a intrat in politica in 2004, ca membru al PDL Salaj. In perioada noiembrie 2004

Leave a Comment