Un preot sălăjean candidat PSD la europarlamentare, dat afară din Biserică

Preotul Cristian Terheş, un zălăuan stabilit de mulți ani în California, Statele Unite, candidat din Sălaj pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, a fost eliberat de exerciţiul funcţiilor sacerdotale printr-o decizie a Episcopiei Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, de Oradea. Cristian Terheş ocupă locul 4 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare. Potrivit Episcopiei Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, de Oradea, aceasta se delimitează de orice afirmaţie cu caracter politic atât ale părintelui Cristian Terheş, cât şi a oricui altcuiva. „În urma liberei alegeri a părintelui Cristian Terheş de a se implica în politică, Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, de Oradea precizează că, în conformitate cu Dreptului Canonic al Bisericilor Orientale, clericii <nu vor lua parte activă în partidele politice>, drept urmare, Episcopia a decis ca părintele Cristian Terheş să fie eliberat de exerciţiul funcţiilor sacerdotale. Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, de Oradea se delimitează de orice afirmaţie cu caracter politic atât ale părintelui Cristian, cât şi a oricui altcuiva. Opţiunea politică a părintelui nu reprezintă poziţia oficială a Episcopiei noastre, ea fiind rezultatul manifestării libertăţii personale a părintelui”, se arată într-un comunicat al Episcopiei. Reprezentanţii episcopiei au subliniat că, fidelă Evangheliei iubirii lui Cristos pentru toţi oamenii, Biserica Greco-Catolică din România promovează în mod permanent pacea, dialogul şi buna înţelegere între oameni de credinţe şi opinii diferite.

 

 

 

Alte articole

15 Thoughts to “Un preot sălăjean candidat PSD la europarlamentare, dat afară din Biserică”

 1. Anonim

  MAFIA FUNCTIONEAZA SI PRINTRE GRECO-CATOLICI, CREDEM CA DOAR OTODOCSI IS PATATI (MARO LA FUND)

 2. Anonim

  Trei din cele nouă locuri eligibile pe listele PSD la alegerile Europarlamentare sunt ocupate de oamenii lui Dan Voiculescu, patronul postului Antena 3: Carmen Avram, Chris Terheș și Maria Grapini. Odată cu intrarea pe lista PSD a celor trei soldați ai mogulului, PSD își consolidează discursul xenofob și pro-penali. De ce a cedat PSD in fata lui Voiculescu? Foarte simplu – PSD este dator vândut către Dan Voiculescu. De-a lungul timpului, in schimbul sprijinului mediatic (manipularile de la Antena 3) PSD a plătit în locuri pe liste, fie în Parlamentul național ori cel European, fie în consilii locale. Dar niciodată nu a cedat o treime din locurile eligibile, cum o face astăzi. Iar baronii pesediști sunt furioși că amantele, nevestele ori nepoții le-au fost lăsați de Dragnea pe dinafară ca să facă loc oamenilor de la Antene.

 3. Anonim

  Trei din cele nouă locuri eligibile pe listele PSD la alegerile Europarlamentare sunt ocupate de oamenii lui Dan Voiculescu, patronul postului Antena 3: Carmen Avram, Chris Terheș și Maria Grapini. Odată cu intrarea pe lista PSD a celor trei soldați ai mogulului, PSD își consolidează discursul xenofob și pro-penali. De ce a cedat PSD in fata lui Voiculescu? Foarte simplu – PSD este dator vândut către Dan Voiculescu. De-a lungul timpului, in schimbul sprijinului mediatic (prin propaganda mincinoasa la Antena 3) PSD a plătit în locuri pe liste, fie în Parlamentul național ori cel European, fie în consilii locale. Dar niciodată nu a cedat o treime din locurile eligibile, cum o face astăzi. Iar baronii pesediști sunt furioși că amantele, nevestele ori nepoții le-au fost lăsați de Dragnea pe dinafară ca să facă loc oamenilor de la Antene.

 4. Anonim

  PSD și Antena 3 sunt partidul și organul mediatic al frăției penalilor. Liderii PSD au mai multe dosare la activ decât Mafia siciliană iar platoul Antenei 3 pare zilnic curtea de plimbare a deținuților de la Jilava. Asta e agenda lor: libertate și contracte de la stat pentru borfași.

  1. Anonim

   Totul pleacă de la interesele comune ale lui Dragnea și Voiculescu. Amândoi își doresc distrugerea justiției. Dragnea – ca să evite condamnarea și să-și curețe cazierul. Voiculescu – ca să-și recupereze banii și să se răzbune pentru condamnare. În 2016, Antena 3 i-a cântat în strună lui Dragnea și i-a întreținut minciunile din campanie pentru a-i asigura victoria în alegeri, la pachet cu demonizarea tehnocraților lui Cioloș.

 5. Anonim

  bine ca s-a folosit de imaginea Bisericii

  1. Anonim

   Tu ai vre-o mutra? Poate de dobitoc.

 6. Anonim

  Doamne fereste ce oameni…Nu mai scapam de gunoaie. Cine se crede si acest ” Chris” Terhes? A realizat ca dupa ce a trait in America, e cazul sa mai ciuguleasca un salariu baban si sa doarma la Bruxelles pe 25.000 de euro lunar? Asa procedeaza un preot? Sau s a saturat sa minta la biserica si vrea acum sa mibta pe bani mai multi la parlament? Zi de zi ies gunoaiele din vagauni ascunse si fac pe marii salvatori! Dispari din fata noastra, nu te voteaza nici satana!

 7. Juda

  La groapa cu voi, fomistii draq! Huoo! ?????

 8. Anonim

  Ce mutră de interlop! Și cam negricios.

  1. Anonim

   Fiind obișnuit cu colegii tai,vezi la fel tot.Precis ești blond,ca „Ceausescu”

 9. Desteptarea

  Oamenii trebuie sa iasa la vot. Daca nu vom stopa acum aceasta cangreana, va fi vai de viitorul nostru. Nu putem sa lasam ca soarta tarii sa fie decisa in continuare de voturile asistatilor sociali, a varstnicilor, a oamenilor fara scoala (usor de manipulat) si bineinteles, la acestia se adauga si cei care beneficiaza de foloasele necuvenite, si pe urma clientelei politice!

 10. anonim

  SI nici unul dintre comentatori nu faceti o comparatie cu preotul de la oradea d-l TOKES * stalpul democratiei de vest* care urla in UE despre unitate si fratie , iar D_L Terhes spuneti si dvs, : a fost dat afara din biserica * oare sa fie vorba tot de PSD ???? tot de DRAGNEA halal analiza de salaj.

 11. Anonim

  Anonim. Iar tu de la 11.19 și altii ca tine, ești murdar și pe gura și în cap

 12. Roza

  Ce incredere poti avea intr0un personaj de acest fel, care pana la varsta asta nu a performat in meseria ce a invatat, si se ocupa de capra vecinilor? Acum se apuca sa se recalifice la cursuri de fara sperante a unei facultati de dubioasa perfprmanta cu studii in drept. Intre ele face pe politicianul lustruind sandalele lui Daddy….. cred ca ii spala si sosestele flausate.

Leave a Comment