UDMR a câștigat alegerile în Sălaj – Rezultate oficiale

Biroul Electoral Județean (BEJ) Sălaj a anunțat, luni dimineață, rezultatele oficiale ale alegerilor europarlamentare din data de 25 mai. Cele mai multe voturi le-a obținut Uniunea Democrată a Maghiarilor din România – 18.173, reprezentând 27,43 la sută din totalul voturilor valabil exprimate. Pe locul doi s-a clasat alianța PSD-UNPR-PC cu un procent de 26,38 la sută (17.477 voturi), iar pe locul trei Partidul Democrat Liberal cu 15,76 la sută (10.443 voturi). Locul al patrulea este ocupat de Partidul Național Liberal – 10,89 la sută (7.216 voturi). Alte rezultate: Partidul Mișcarea Populară – 3,9 la sută (2.584 voturi), ind. Mircea Diaconu – 3,79 la sută (2.511 voturi), PP-DD – 2,85 la sută (1.891 voturi), Forța Civică – 1,55 la sută (1.033 voturi), ind. Costea Peter – 1,54 la sută (1.026 voturi), PRM – 1,31 la sută (873 voturi).

23 Thoughts to “UDMR a câștigat alegerile în Sălaj – Rezultate oficiale”

  1. ass

    naspa ! naspa de tot ! romani au stat ca prosti acasa, si in loc sa iasa la vot, sa voteze toti, si asa UDMR nu trecea pragul electoral, eu stau si isisug unghiile de ciuda ca sunt prosti si nu stiu ce sa mai faca. Tara de prosti condusa de hoti. Bione zicei cine zicea: TARA TE VREA PROST ! si uite ca au reusit, dupa 25 de ani de libertate, ne-am prostit de tot

  2. Anonim

    Slab procentul obtinut de USD sub media pe tara.Posibil ca multi dintre votantii si chiar membri psd sa nu fi votat.Asta in conditiile in care cei care conduc partidul rosu in Salaj au pastrat in functii directorii portocalii si pe cei liberali.Au demonstrat ca nu le pasa de votantii lor traditionali.Da ei si-au urcat sacii-n caruta.

    1. q

      pesedist prost ! de unde dracu mai debitezi tampeniile astea? nu te-a pus Tibi pe functie si ai stat acasa ca un bou castrat ;la minte? sau poate ca tu esti „nodelul” de votant al pSd-ului. PROST !!!!

  3. Gicu

    Afara cu ungurii din tara…! Ardealul pamant romanesc !

    1. Anonim

      de cand ? cine au fost acii primii noi sau voi, dar nha numai atata stiti.

  4. Anonim

    Afara cu ei!Pentru ca au mers la vot. De ce n-au dormit acasa?Dar votanti maghiari au primit oare papuci si bere?

  5. Anonim

    CAPILNASIU a fost primul acuma este al patrulea daca este .Ar fi interesant de stiut din cele 7000 de voturi si un pic cate au fost obtinute.Intr-o declaratie data in cursul diminetii spunea ca este dezamagit de rezultatele slabe si ca acestea se datoreaza politicianului cu nume de floare si actiunilor lui.Nu a spus nimic de faptul ca ANI l-a declarat incompatibil,ca tergiverseaza actiunea care a introdus-o in instanta ,de scandalurile de la echipa de volei,de modul in care a angajat,, juristi,,in institutiile subordonate depasiti de ,,complexitatea,,cauzelor ,despre modul in care s-a inconjurat de genii si yesmeni si la partid da si in primarie s.a.m.d.Totdeauna altii sant de vina.

  6. Anonim

    Papuci si bere! O inventie ingenioasa!..in loc de mici…papuci! Nu se potrivesc!!!

  7. Anonim 2

    Ardealul este al nostru numai ca pe tine desteptule prea putin te intereseaza,poate chiar de loc.Nici macar atata nu ai facut pentru Ardealul asta al nostru sa te duci la vot.Asa ca ciocul mic !

  8. Mircea Adrian

    Cat a avut PMP ??? 2584 de voturi ???
    Cat a avut PPDD ??? 1891 DE VOTURI ???
    Cat a avut FC ??? 1033 de voturi ???
    Numai atat ?! Parca erau blindati de sefi supraeroi superintelectuali si super unici…
    A, e adevarat: nu au nici o doctrina… Un mic amanunt… Deci, nici electorat. In schimb stiu ceva bine: sa dea din papagal. De-a pixu…
    Deci, cum s-ar zice pe la noi: S-AU FACUT DE MANDRU RAHAT…

    1. s

      lasa ca esti tu destept ! ai votat cu aia cinstiti si drepti ! cu partidul PUSCARIABIL !

  9. ANA

    La PNL ar trebui sa – si dea demisia toata GASCA din jurul presedintelui de Salaj . RUSINE !!!!! – PNL SALAJ – 11% !!!!!

  10. Attila.KJ

    MAGYAROK <3

  11. Anonim

    Parca PMP -UL avea 10-12%in sondaje si-i sufla in ceafa PD-ului.Oare ce s-a intamplat nu s-a deschis parasuta?

  12. Anonim

    Hai P.R.M. !

  13. Anonim

    mai gicule nu o sa ajungeti voi pe unguri niciodata ,santeti lenesi sa mergeti si la vot.

  14. otila

    mai cozemberg da nai gasit o unguroica mai faina in poza

  15. d

    ce sa mai astepti de la viitor? cand votul e dat de trecut? in loc sa se duca la vot, cei care reprezinta viitorul si forta de munca, sa-u dus la vot pensionarii=PSD, asistatii sociali=PSD, prostimea=PSD, si “desteptii” aceia care se credeau mai destepti decat votanti PSD, au stat ca boii acasa si i-au lasat pe alti sa le decida viitorul. Si uita ce viitor rosu si-au ales, prin lipsa lor de implicare in viata politica. Si mie imi e scarba de politicienii, de absolut toti, dar oricat am huli clasa politica, trebuia sa facem o alegere. Si numai prin votul nostru, avem o mica sansa sa mai schimbam ceva. Dar asta peste alti 6 ani, sau poate daca o sa ne vina mintea la cap, o sa iesim la vot la iarna la prezidentiale, Si o sa reusim sa oprim PSD, sa nu puna mana pe toata puterea din tara asta. PUTEREA CORUPE = PSD.

  16. citizen

    @mircea adrian…nu esti tu cumva ala de se numeste NAROSI mazgalitor retard de hartie(igienica) nu ai produs nimic in viata ta in afara de…… transpiratie.Se vede ca esti descendent dintr-un galantar de alimentara si crescut intr-un bloc plin de politruci si militiei

  17. UNGURU

    pt. Gicu, la unguri nu le trebe ardealu, este al lor de mult numai ca voi inca nu va-ti dat seama

  18. Marius

    Spurcatilor, daca va prind va omor !

    1. d

      pe cine? pe noi care am votat? sau pe cei care au stat casa si ne-au lasat pe noi sa le decidem viitorul? prost sau bun, oricare ar fi el 🙂

  19. ghjg

    ardealu este a noastra

Leave a Comment