Tinerii pesedişti zălăuani au o nouă conducere

Alin Adrian Breje a devenit, cu unanimitate de voturi, noul preşedinte al Organizaţiei Municipale a Tineretului Social Democrat Zalău (TSD), înlocuindu-l astfel în funcţie pe Cristian Mureşan, se arată într-un comunicat remis de către TSD Sălaj. Acesta a fost ales, alături de ceilalţi membri ai Biroului Permanent, în cadrul Conferinţei de alegeri care a avut loc joi, 19 septembrie, în sala Porolissum a Consiliului Judeţean Sălaj. La eveniment au mai fost prezenţi Tiberiu Marc, preşedintele PSD Sălaj, Gabriela Coţa, preşedintele OFSD Sălaj, Alexandru Berceanu, secretarul executiv al PSD Sălaj, Vlad Gălăţeanu, preşedintele TSD Sălaj şi Călin Forţ, secretarul executiv al PSD Zalău. Alături de Alin Breje, la conducerea TSD Zalău, au mai fost aleşi: Ovidiu Costinaş – preşedinte executiv, Ioana Baidoc – secretar executiv, Cristian Mureşan, Crina Guşă şi Cosmin Lupou – vicepreşedinţi, Raluca Gireadă – casier.
„Vom avea mult de muncit împreună, dar sunt convins că uniţi vom reuşi să ne atingem toate obiectivele, şi chiar mai mult de atât”, a spus Alin Adrian Breje, noul preşedinte al TSD Zalău, la finalul Conferinţei în cadrul căreia a fost ales.
Alin Adrian Breje are 30 de ani, este căsătorit şi are o fetiţă de doi ani. Este absolvent al Universităţii Babeş Bolyai din Cluj Napoca, Facultatea de Geografie, Specializarea Topografie-Cadastru-Cărţi Funciare, promoţia 2008 şi a Universităţii Vasile Goldiş din Arad, Facultatea de Stiinţe Economice, Specializarea Marketing, promoţia 2011. În prezent, îşi desfăşoară activitatea în mediul privat, ca inginer topograf la o firmă de specialitate din localitatea Zalău, deţinând totodată şi funcţia de consilier local în Comuna Sîg.

Alte articole

11 Thoughts to “Tinerii pesedişti zălăuani au o nouă conducere”

 1. Anonim

  Tineri comunisti in cur pirliti, fii de securisti.

 2. Pui de nomenclaturisti spalati la cur de PCR.

 3. Anonim

  SPERAM CA CASIERA GIREADA SA FIE FATA DE TREABA, NU CA FOSTA EI PATROANA, DANIELA FIZESAN, CARE A STERPELIT TREI MII DE LEI DIN VISTERIA PSD SALAJ.

 4. Zălăuan

  Felicitări pentru alegere!
  În acelaşi timp este bine să acumulaţi experienţă, în special din nerealizările USL.
  Să nu procedaţi precum „parşivelul” Ponta, care nu numai că nu-şi respectă principalele angajamente, dar are un stil pompieristic de conducere.
  Adică, abordează problemele în funcţie de ce perorează până fac clăbuci la gură, cei câţiva de pălăvrăgii plătiţi cu ora, de la diferite posturi TV.
  Dacă posturile Tv vorbesc de câinii maidanezi, el scoate lege cu maidanezii, dacă fascistul ctp porneşte în gândul o campanie împotriva unor aşazişi „torţionari”, el a şi trimis proiectul de lege contra „torţionarilor”.
  Noi pentru altceva am votat USL.
  Vom avea lege cu „torţionarii”, dar încă justiţia s-a pronunţat dacă sunt torţionari, fapt ce înseamnă o instigare la adresa justiţiei pentru a da verdicte de torţionari.
  Dar noi am vota USL pentru a creea locuri de muncă
  Vă spun toate acestea pentru că la viitoarele alegeri, puţini vor mai vota PSD.

 5. Anonim

  Toți fraierii :)) ii bun :))

 6. Felicitari si mult succes!

 7. Anonim

  Sergiu Panie si-a impus oamenii, ca de obicei. Breje este angajatul sau. Fostul presedinte Cristi Muresan a lucrat tot pentru Panie, fiind, totodata, finul lui Galateanu. Breje e baiat bun, felicitari.

 8. Anonim

  Sa va fie rusine . Ii spalati pe picioare pe toti securistii !

 9. ANONIM

  DE CE SA LE FIE RUSINE? SI NU TOTI 3 SUNT O PERSOANA! FIECARE ESTE CATE O PERSOANA APTA SI RASPUNDE FIECARE DE FAPTELE SALE! CAT DESPRE SECURISTI ACEEA AU FOST ACUM MUUULTI ANI IN URMA…PRIN 89…IAR EI PE VREMEA ACEEA NICI UNUL NU AVEA 10 ANI…MAI CALCULATI SI VOI PUTIN…INAINTE SA JIGNITI …

 10. ANONIM...

  care este asa de sigur ca toti 3 sunt fraieri? ii cunosti pe fiacare in parte ? sau iti este ciuda ca nu te aflii in locul lor? ce sa mai zic…asa suntem noi romanii…in loc sa fim uniti …noi ce stim sa facem? sa cautam nod in papura si sa jignim…ne uitam in curtea vecinului si aruncam cu vorbe…ca doar nu ne doare gura…decat sa vb urat despre cineva mai bine ne-am abtine…si am tacea..decat sa vb asa ca sa ne aflam in treaba! pana cand romanul nu se va invata sa nu il i-a gura pe dinainte…pana atunci nu vom putea inainta…

 11. Anonim

  Tot pesedisti is .Vai de mama lor. Va da voie Tibi sa faceti poze ? I-ati cerut voie ?

Leave a Comment