Tinerii liberali au împărţit steguleţe de Ziua Naţională

Reprezentanţii Tineretului Naţional Liberal (TNL) din Zalău au distribuit de 1 Decembrie aproximativ 1.000 de steguleţe locuitorilor din municipiu. „Prin acţiunea noastră am încercat să subliniem importanţa Zilei Naţionale a României şi să luăm parte activ la sărbătoarea comunităţii din care facem parte. Gestul nostru a fost bine receptat de concitadini şi, în scurt timp de la începerea acţiunii, aproape 1.000 de zălăuani au primit steguleţele”, explică Paul Leca, preşedintele TNL Zalău.
Alături de tinerii liberali, la acţiunea de Ziua Naţională a României au participat şi Radu Căpîlnaşiu, preşedintele PNL Sălaj, şi Sergiu Şildan, preşedintele organizaţiei municipale, consilieri locali şi „juniorii” din Clubul Elevilor Liberali.
„Consider binevenită iniţiativa colegilor de la TNL Zalău, deoarece e în tradiţia poporului român ca, în zi de sărbătoare, să arborăm tricolorul sau să îl purtăm pe braţ sau în piept. Alături de semnificaţia oficială, drapelul naţional este un simbol al bucuriei, al momentelor festive, solemne sau al succesului”, spune Radu Căpîlnaşiu, preşedintele PNL Sălaj.

13 Thoughts to “Tinerii liberali au împărţit steguleţe de Ziua Naţională”

  1. Anonim

    auzi ba capalnasiule, primaria din zalau si prefectura trebuia sa imparta insemne tricolore la oameni, pentru ca voi sunteti statul , voi trebuia sa alocati bani pentru acest lucru , sau primaria a alocat banii si potroaca si casper au impartit ca”cum ” ar fi de la liberali

    oricum parada a fost de tot rahatul

  2. Anonim

    dati’va’n plm…

  3. Anonim

    da casper ce gandeste ca a prinde si el ceva? nu ii destul ca toate is rezolvate de catre cap.altfel n-ar fi reusit nimic in viata lui.la varsta lui…mi-ar fi rusine cu ce oameni defilati.

  4. Ana

    Felicitari tineretului ! In sfarsit se implica si tinerii . Felicitari inca odata.

  5. Anonim

    Asa si ? Ce a rezultat in urma acestei implicari? Cite locuri de munca s-au creat?
    Bani aruncati pe vale in jos si ii si mai feliciti.
    Of ,of tara mea cind te vei schimba?

  6. Anonim

    Felicitari TNL Zalau! Probabil singura organizatie politica de tineret care face ceva!

  7. Anonim

    Un gest de apreciat! Acum, avem asteptari mai mari pe viitor! Toate cele bune!

  8. Anonim

    pe totii looserii din primarie capalnasiu i-a racolat in pnl ca sa-l pupe in cur

    pe cine crezi ca poti pacali cu oamenii acestia capalnasiule
    mai dau baieietii si fetele un like mai dai un spor, mai creezi o functie de conducere in primarie , mai angajezi pe cate unu la transurbis, mai angajezi o secretara semianalfabeta pe la primarie

    astia care te pupa acuma te vor scuipa primii la prima ocazie, si nu adevaratii PNL-isti pe care ii tii la naftalina ca nu dau destule like-uri

  9. Anonim

    penibil…data trecuta au impartit sticle cu apa, acuma stegulete…sunteti niste penibili-comici, consdusi de un copil ratat care spera sa prinda un loc de munca decent dupa alegeri, nu-i asa leca? tatal tau a fost un om mare, un aparator al statului roman,colonel de securitate,respect. tu esti un ratat cu acte in regula,o rusine pt famila ta.

  10. Anonim

    Ma nene anonimule esti rau .Numai baiatul asta a intrat in politica sa prinda un loc caldut undeva ,loc pe care altfel nu l-ar fi obtinut?Aproape toti cei care fac politica sant niste madiocri chiar nulitati in profesiile pa care le au.

  11. Anonim

    am sosit mai repede pe platou si nu era nimeni cu stegulete…doar hyman care le vindea cu 1 leu ..iar mai apoi cu 2 lei…..
    cuvintele sunt de prisos…

Leave a Comment