Țărăniștii sălăjeni migrează în masă la PNL

Biroul de relații cu presă al PNL face cunoscut, într-un comunicat remis presei, că cinci lideri ai PNȚCD Sălaj au decis să intre în echipa liberală, urmând ca și alți țărăniști sălăjeni să apuce aceeași cale. „Deși și până acum cele două partide istorice au avut o colaborare corectă în județul Sălaj și ne-am găsit în multe bătălii politice de aceeași parte a baricadei, împărtășind adesea scopuri comune, decizia noilor noștri colegi de a se înscrie în PNL a fost motivată și de gesturile iresposanbile ale președintelui național ilegitim al PNȚCD, care, din postura de „purtător de ștampilă”, a dus partidul lui Maniu, Mihalache și Coposu la ordinele PSD – urmașul de facto al Partidului Comunist”, se arată în informarea liberalilor sălăjeni.
În același context, președintele PNL Sălaj, Lucian Bode, salută decizia noilor săi colegi, exprimându-ți totodată speranța ca, împreună, vor câștiga alegerile ce bat la ușă: “Salut decizia noilor noștri colegi, oameni de calitate, cu respect față de valorile dreptei și ale creștin democrației. Suntem convinși că aportul lor va fi unul semnificativ și, personal, mă bucur că familia creștin democrată a sălăjenilor se reunește. Pentru că, dincolo de aritmetica electorală (extrem de importantă și ea) există principii care ne unesc și pentru care merită să luptăm. Împreună cu ei, împreună cu sălăjenii de bună credință, sunt convins că vom reuși să scăpăm județul de guvernarea PSD care a transformat Sălajul în „Teleormanul Ardealului” și, în ton cu sloganul PNL pentru europarlamentare, să aducem, din nou (acolo unde a fost și unde îi este locul) – Sălajul în primul rând!”.
Foștii țărăniști și, totodată, noii membri ai PNL Sălaj sunt: Alexandru Bora, fost vicepreședinte PNȚCD Sălaj, Traian Iepure – fost vicepreședinte PNȚCD Sălaj, Călin Taloș – fost vicepreședinte PNTCD Sălaj, Silvia Pencu – fost secretar general PNȚCD, Marin Pop – doctor în istorie.

5 Thoughts to “Țărăniștii sălăjeni migrează în masă la PNL”

  1. Anonim

    scapati de limbricul de paul maghiu

  2. Anonim

    Felicitari. Dreapta trebuie sa se adune…

  3. Anonim

    N-am inteles,au venit la masă, că ăștia de când și-au dat foc la partid au rămas niște bieți fripturisti!Dar PNL-iști mai există în partidul ăsta ?

  4. Anonim

    Va referiți la masa musculară!

  5. Anonim

    Mare brânză! Inca nu stim exact,ne vor spune sociologii. Creșterea in sondaje cu 2% a liberalilor este datorita lui Rares Bogdan sau celor 5 țărăniști ? care toți sunt președinți și vicepreședinți.

Leave a Comment