Senatorul Gheorghe Pop si-a tras site

Senatorul Gheorghe Pop si-a tras site

Referindu-se la activitatea Senatului din ultimele zile, senatorul PSD Salaj, Gheorghe Pop, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca situatia este extrem de tensionata. Acest lucru se datoreaza faptului ca exista o majoritate extrem de fragila a parlamentarilor care sustin actualul Guvern, spune Gheorghe Pop. Acesta a adaugat ca, in aceasta saptamana, la Senat, au fost supuse dezbaterilor mai multe proiecte de lege (legi organice n.r.), toate acestea fiind respinse.

Noi, de altfel, ne bucuram de acest fapt, in conditiile in care fiecare act normativ promovat de Guvern aduce prejudicii extrem de grave populatiei Romaniei, a subliniat senatorul PSD. In acelasi cadru, parlamentarul a facut cunoscut ca, in aceasta perioada, alesii PDL o tin dintr-o cearta intr-alta, motivul fiind unul financiar: Sunt certuri extrem de puternice in gastile pedeliste, din cauza ca nu stiu cum sa isi dea mai multi bani lor si ministerelor lor.

In alta ordine de idei, senatorul Gheorghe Pop a facut cunoscut ca, la aproape doi ani de mandat, a decis sa informeze populatia judetului cu privire la activitatea sa si prin mijloace informatice. Astfel, incepand de ieri, cei care vor sa se informeze asupra activitatii parlamentare a social-democratului, pot accesa site-ul www.gheorghepop.ro, acolo unde, sustine senatorul, se pot gasi informatii foarte utile pentru toti cei interesati de activitatea parlamentara, si nu numai.

Leave a Comment