Senatorul Gheorghe Pop, despre intentia sa de vot la Congresul PSD: Cu siguranta, la Congres, il voi vota pe cel care va castiga

Senatorul Gheorghe Pop, despre intentia sa de vot la Congresul PSD: Cu siguranta, la Congres, il voi vota pe cel care va castigaSenatorul PSD, Gheorghe Pop, considera ca, prin Legea unica a pensiilor, premierul Emil Boc nu taie din pensiile nesimtite, ci dimpotriva, seful Guvernului a facut o recalculare nesimtita a pensiilor actuale.

In urma cu cateva zile, seful Guvernului, Emil Boc, a venit in fata parlamentarilor cu un mesaj, prin care a aratat care sunt prioritatile legislative: Legea unica a pensiilor, Legea salarizarii unice in sectorul bugetar, Legea educatiei nationale etc. In ceea ce priveste Legea unica a pensiilor, consider ca Guvernul Boc nu taie din << pensiile nesimtite >>, ci a facut o recalculare nesimtita a pensiilor actuale. Astfel, Boc a micsorat toate pensiile, condamnand pensionarii la saracie pe viata, a declarat Gheorghe Pop, vineri, in cadrul unei conferinte de presa.

Demnitarul a mai spus ca PSD nu este de acord nici cu impingerea varstei de pensionare a femeilor la 65 de ani, in conditiile in care studiile arata ca speranta de viata in Romania este de 68 de ani. Boc nu doreste nici macar o majorare a pensiilor agricultorilor. Cu siguranta, <> a lui Boc va sugruma toate ajutoarele din agricultura, este de parere Gheorghe Pop, care a adaugat ca, in conditiile in care acest Proiect de lege va trece de Parlament, grupul parlamentar al PSD va depune o motiune de cenzura la adresa actualului Guvern.

Intrebat despre optiunea sa cu privire la viitorul presedinte al PSD, care urmeaza sa fie ales peste cateva zile la Congresul partidului, senatorul salajean a dat un raspuns mai mult decat diplomatic, ca sa nu spunem abil: Cu siguranta, la Congres, il voi vota pe cel care va castiga. No comment.

Leave a Comment