Salajul spune: Pa, PE!

Salajul spune: Pa, PE!Ca si la alegerile trecute pentru Parlamentul European, cele din 2007, avem toate sansele de a nu avea nici un salajean pe un loc eligibil. Nici macar Andreea Vass, pe lista PD-L. Pe listele UDMR, PNL si PSD nu se afla nici un salajean.

Nici un liberal salajean

Norica Nicolai ocupa primul loc pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, urmata de Adina Valean si Renate Weber, a anuntat, ieri, presedintele PNL, Crin Antonescu, citat de agentiile de presa, precizand ca pe lista pentru Parlamentul European (PE) nu figureaza Daniel Daianu si Adrian Cioroianu. Lista PNL pentru PE va fi deschisa de Norica Nicolai, Antonescu spunand ca vicepresedintele partidului este o personalitate cu notorietate si sustinere. Norica Nicolai este urmata de Adina Valean, Renate Weber, Ramona Manescu si Cristian Busoi. Urmatorii pe lista sunt Ben Oni Ardelean (locul 6), Ovidiu Silaghi (7), Magor Csibi (8), Catalin Turliuc (9), Cristian Cojocaru (10), Ionel Muscalu (11), Radu Surugiu (12), Radu Puscariu (13), Adrian Ciocanea (14), Eduard Hellvic (15), Roberto Dietrich (16), Camelia Ghiveciu (17), Eduard Kmen (18), Alexandru Mortun (19), Adrian Nichita Oros (20), Titus Poenaru (21), Ionut Popescu (22), Gabriel Savulescu (23), Adrian Tase (24), Ioan Timis (25), pe Horia Toma (26), Tiberiu Barbuletiu (27), Dumitru Cosmescu (28), Cristian Anghel (29), Ovidiu Zamfirescu (30), Lucian Ionescu (31), Ludovic Orban (32) si Varujan Vosganian (33). Liberalii au validat si opt candidati de rezerva: Ioan Georgevici, Mircia Munteanu, Romeo Stavarache, Relu Fenechiu, Radu Roatis, Doina Carp, Hubert Thuma si Calin Viorel. Presedintele PNL Salaj, Radu Capilnasiu, ne-a declarat ca liberalii salajeni vor sustine lista partidului in intregime, chiar daca pe lista nu se regaseste nici un salajean. Purtatorul de cuvant al organizatiei judetene, Dorel Oros, a explicat ca nici un membru al PNL Salaj nu si-a manifestat interesul pentru a candida la alegerile europarlamentare.

Nici un udemerist salajean

O situatie asemanatoare si la UDMR Salaj: nici un salajean pe lista UDMR pentru europarlamentare. Am avut doritori, dar, din pacate, au renuntat, ne-a declarat deputatul Seres Denes, presedintele UDMR Salaj.

Consiliul Permanent al UDMR a aprobat ordinea candidatilor pe Lista Solidaritatii Maghiare pentru alegerile europarlamentare. Conform acordului dintre UDMR si Consiliul National al Maghiarilor din Transilvania (CNMT), locurile de pe lista se impart intr-o proportie de 75-25 la suta. Pe primele locuri se afla T

Leave a Comment