Sălăjeanca Dana Gîrbovan, propusă ministru al Justiției

Sălăjeanca Dana Gîrbovan, originară din Jibou,  a fost propusă pentru funcţia de ministru al Justiţiei. Comitetul Executiv al PSD a validat, vineri -23 august, să o remanieze pe Ana Birchall din funcția de ministru al Justiției. În locul ei a fost propusă Dana Gîrbovan, președintele Uniunii Naționale a Judecătorilor din România (UNJR), susținător al modificărilor aduse de PSD la legile justiției. Ana Birchall va fi propusă pentru postul de vicepremier pe parteneriatul strategic, iar Iulian Iancu va fi vicepremier pentru Economie.

Alte articole

13 Thoughts to “Sălăjeanca Dana Gîrbovan, propusă ministru al Justiției”

 1. Anonim

  E bine, acum în loc de proști numesc tâmpiti!

 2. Anonim

  Ticăloasa Analfabetă a zis că pune la Justiție pe „cineva independent”. Este de notorietate că Gîrbovan este susținătoarea „independentă” a măsurilor anti-justiție ale bandei de tîlhari PSD, cu Iordache, Toader, Nicolicea, Șerban și toți ceilalți. Confirmă renumele Sălajului de ”Teleormanul Ardealului”.

  1. Anonom

   Ești atât de dobitoc? ..

   1. Anonim

    @ 08:01
    Bine, dacă nu-ți place expresia „bandă de tîlhari PSD”, atunci alege între gașcă de derbedei și grup infracțional. Da’ Viorică-ta tot analfabetă rămîne. Și tot ticăloasă.

 3. Roza

  Merita ! A sustinut toate legile de salvarea penalilor.

 4. Anonim

  un popor de timpiti aleg gunoaie asa ca plecati romani pina puteti tara se duce dracului

  1. Anonoim

   Să rămâi numai tu cu mâta… .

 5. Anonim

  Tampitii scriu tampenii

 6. Anonim

  Bă Andy, tu vrei s-o pui pe mumă-ta „la produs” pe videochat? Pentru ea ai scris anunțul? („lucru pe internet”, „program flexibil”, „nu ai nimic de pierdut”, „noi vrem ca tu să cîștigi bani”)

 7. Anonim

  Jenant ,reporterii PSD iști de la Graiul Salariului, Georgele si cu Artur ,la îndemnul șefului lor ,blochează IP urile.Un ziar comunisto securist acest Graiul de Salaj.

  1. Anonim

   @ 00:03
   Așa-i! Mie mi-au blocat IP-ul a doua oară, pentru că i-am atras atenția unui așa-zis „ziarist” Artur Szekely că nu scrie corect în limba română. Le-am trimis o sesizare pentru acțiunea lor de cenzură, nu le pasă. Atâta înțeleg săracii din libera exprimare, că EI au dreptul să se comporte după ifosele lor adolescentine, iar cititorii să suporte! Vorba aia, „răzbunarea-i arma prostului”.

 8. Anonim

  Am zis bine Graiul Salariului ,bani roșii de la hotii din PSD.

 9. Anonim

  Diferenta de la cer la pamant intre reporterii de la Magazin Salajean care sunt obiectivi ,bine pregatiti cu o scriere cursiva si fara greseli gramaticale si cei de la Graiul Salajului -no comment ,articole pline de greseli de ortografie si greseli de exprimare ,articole cu un vadit caracter provocator ca oamenii de diferite orientari si afinitati sa se certe intre ei .

Leave a Comment