Sălăjencele democrat-liberale şi-au desemnat conducerea

Sălăjencele democrat-liberale şi-au desemnat conducerea

Consiliul de coordonare judeţeană a Organizaţiei de Femei PDL Sălaj, a ales, sâmbătă, în unanimitate (cu 150 de voturi), în funcţia de preşedinte al acestei structuri pe Andreea Paul Vass. Totodată, în cadrul biroului politic judeţean al organizaţiei de femei PDL Sălaj, au mai fost desemnate primvicepreşedinte Emilia Crăciun şi Terheşiu Maria, cu 148 şi respectiv, 144 de voturi.

Andreea Paul Vass, motivându-şi decizia de a candida pentru funcţia de preşedinte al sălăjencelor democrat liberale, a spus: „Nu aş fi candidat dacă aş fi avut convingerea că în Sălaj există o doamnă care să poată conduce mai bine organizaţia judeţeană. Obiectivul meu este să vă promovez pe voi femeile, pentru că aţi muncit mulţi ani pentru susţinerea PDL. Valorile pe care mă bazez sunt integritatea morală şi profesională şi spiritul de echipă. Prezenţa mea în organizaţia de femei va fi nejustificată dacă nu vom reuşi împreună să câştigăm alegerile în Sălaj şi să repunem Sălajul pe harta politică portocalie a ţării”. Lucian Bode, deputat PDL de Sălaj şi preşedinte al PDL Sălaj a vorbit despre rolul femeii în politică, de subreprezentarea acestora pe scena politică românească şi a remarcat activitatea desfăşurată în ultimii ani de Onorica Abrudanu, Roza Mateiu şi Andreea Paul Vass care s-au aflat la cârma OFPDL. Lucian Bode a apreciat „dinamismul cu care Andreea Paul Vass se implică în activităţile organizaţiei” şi şi-a exprimat convingerea că va continua proiectele demarate, dar şi că anul viitor Sălajul va avea primăriţe şi femei parlamentar din PDL.

În măsura asumării responsabilităţilor, după cum a atras atenţia Onorica Abrudanu, subprefect al judeţului, „toţi sunt egali şi avem şanse egale de promovare. Şi eu sunt un om simplu, căruia nu-i curge prin vene sângele albastru sau economia, dar m-am implicat şi am susţinut această organizaţie. Chiar dacă anul trecut s-a spus în faţa premierului că suntem zero, că organizaţia de femei este foarte slabă, pentru că nu aţi câştigat alegerile, eu pun un unu în faţă şi vă asigur că sunteţi de nota zece. Toţi suntem vinovaţi, dar în 2012 vom da tot sprijinul pentru ca judeţul să fie portocaliu. În 2012 voi încerca, cu ajutorul dumneavoastră, să reintru în politică. Oricum, voi sprijini necondiţionat activitatea partidului şi pe viitor”.

Leave a Comment