PSD Sălaj va ocupa prima poziție pe buletinele de vot de la alegerile parlamentare

Prima poziţie pe buletinele de vot, ce vor fi puse la dispoziția alegătorilor sălăjeni la alegerile parlamentare din 11 decembrie, va fi ocupată de PSD Sălaj, următoarele trei locuri urmând să aparțină, în ordine, UDMR, ALDE şi PNL, potrivit tragerii la sorţi care avut loc miercuri la Biroul Electoral Judeţean.
Ordinea pe buletinele de vot ale partidelor parlamentare, amintite mai sus, este completată de ANR, PMP, USR şi PRU. De asemenea, pe buletinul de vot de la Camera Deputaţilor vor fi prezente şi 16 formaţiuni politice aparţinând minorităţilor naţionale, altele decât UDMR.
Reamintim faptul că numărul alegătorilor înscrişi în registrul electoral este de aproape 200.000, în Sălaj fiind organizate 312 secţii de votare. Județului nostru îi revin două posturi de senator şi patru de deputat.

Alte articole

5 Thoughts to “PSD Sălaj va ocupa prima poziție pe buletinele de vot de la alegerile parlamentare”

 1. Anonim

  Chiar nu cred că s-a tras la sorți! S-a pus în ordinea dorita!

  1. Anonim

   Ce ma bucur ca te bucuri, Raluca Gireada!

   1. Anonim

    cine este raluca gireada?

 2. Anonim

  la ce pensionari speciali si a tras PSD…. sigun nu ii votez.. bine era daca veneati cu ceva nou… chiar nu au dovedit nimika de atatia ani

 3. Anonim

  D-le VADAN ma dor ochii la deschiderea calculatorului nu puteti sterge imaginea cu.LUNGU ca lupta de multa vreme cu pmp -ul lui??????? multumesc luati-i si un bilet ca il asteapta D-l TR.UMP

Leave a Comment