PSD Sălaj, scut în jurul lui Liviu Dragnea

Liderii social-democrați din teritoriu se solidarizează cu președintele PSD, Liviu Dragnea, după ce după ce şeful lor de partid a fost condamnat, joi, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Lideri de partid, miniştri, parlamentari, toţi au făcut public în presă sau pe rețelele de socializare că decizia este nedreaptă și că ei sunt alături de Liviu Dragnea.

Într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a PSD Sălaj se arată că liderii Regiunii de Nord-Vest ai partidului, printre care se numără și președintele PSD Sălaj, Tiberiu Marc, au luat act de decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție, pronunțată joi, însă Liviu Dragnea trebuie să se bucură, în continuare, de prezumția de nevinovăție, până la rămânerea definitivă a sentinței stabilită de ultima instanță de judecată.

Semnatarii comunicatului de presă susțin faptul potrivit căruia Coaliția PSD-ALDE trebuie să continue dezbaterile în vederea adoptării reformelor necesare pentru stoparea abuzurilor și a încălcării drepturilor și libertăților cetățenilor. Astfel încât, liderii social-democrați ai Regiunii de Nord Vest așteaptă ca apelul să fie judecat în concordanță cu decizia CCR și îl susțin în continuare pe președintele Liviu Dragnea la conducerea partidului și a Camerei Deputaților. ”Președintele Liviu Dragnea nu are nici un motiv de a-și înainta demisia înainte de pronunțarea unei decizii finale și toți trebuie să ne raportăm la prevederile Constituției României, la Directivele Europene și la standardele Comisiei de la Veneția, care garantează prezumția de nevinovăție. Coaliția la guvernare PSD-ALDE nu trebuie să fie afectată și, de aceea, nici guvernarea nu va avea de suferit. Ne vom concentra pe realizarea programului de guvernare și vom duce până la capăt reforma justiției cu transpunerea în legislație a deciziilor CCR, CEDO și Directivele Europene. Avem încredere că Liviu Dragnea își poate demonstra în fața instanței nevinovăția și poate transforma în achitare, după judecarea apelului, sentința de azi. Reprezentanții social-democrați ai Regiunii de Nord-Vest fac un apel la solidaritate și unitate în interiorul Partidului Social Democrat, fiind solidari cu Liviu Dragnea”, se subliniază în comunicatul de presă amintit.

8 Thoughts to “PSD Sălaj, scut în jurul lui Liviu Dragnea”

  1. Anonim

    Sa va dea dumnezeu la toti Pesedeii cate 3 ani de pușcărie, sa mergeți toti intr un singur loc si sa va puteti sustine unul pe altul.Amin.

  2. Anonim

    Toți cei care susțin un hoț nu pot fi decât, tot hoți !

  3. Anonim

    slugile fidele nu pot decat sa si sustina stapanul…altfel de unde mai sug ei bani de la robinetul de bani public…ti e greata

  4. Anonim

    Hotii sprijina hotii!

  5. Anonim

    Urmeaza sa fie condamnat Paine pentru o mita de 23 ha padure la Somes Odorhei si multe alte infractiuni.

  6. Anonim

    Sa mergeți cu el la puscărie sa-i luati săpunul de jos

  7. Stelutza

    Ce moi râde de sor pune scut și când îl duc la Jilava și apoi să vezi ce sule pe lua

    1. anonim

      DRAGNEA cu toate comentariile rautacioase va fi urmatorul presedinte al ROMANIEI

Leave a Comment