PSD face schimbări. Şef nou la RAR Sălaj

Registrul Auto Român (RAR) Sălaj va avea începând de miercuri, 6 august, un nou şef. Este vorba despre Călin Forţ – fostul director tehnic al societăţii de transport public călători Transurbis. Schimbarea conducerii se datorează, evident, ieşirii Partidului Naţional Liberal (PNL) de la guvernare, partid care l-a susţinut în funcţie pe Răzvan Guşet – fostul director.

Destrămarea Uniunii Sociale Liberale atrage după sine schimbarea a tot mai mulţi directori şi şefi de instituţii din judeţ. După schimbarea suprefectului Lucian Băican, a directorului de la Electrica – Vasile Nicoară, a şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, Gheorghe Bancea şi a şefului Serviciului Judeţean de Ambulanţă – Radu Coste, a venit şi rândul schimbării la RAR Sălaj. Astfel, începând de miercuri, 6 august, Răzvan Guşet, cel care a deţinut şefia instituţiei precizate încă din luna iulie 2012, va fi trecut pe un post de auditor la „Departamentul OCS” în cadrul RAR Sălaj, iar funcţia de şef reprezentanţă va fi preluată de Călin Forţ, fostul director tehnic de la Transurbis, membru al Partidului Social Democrat. Referitor la schimbarea sa, fostul şef al RAR Sălaj, Răzvan Guşet, a precizat că se aştepta la acest lucru. „Mă aşteptam la această schimbare. Sper, ca cel care vine în locul meu să-şi facă treaba aşa cum trebuie, cu profesionalism. Eu am rămas tot în cadrul RAR, la departamentul OCS pe un post de auditor”, a precizat Guşet. Acesta a mai ocupat funcţia de şef la RAR Sălaj în perioada februarie 2006 – martie 2010, iar în intervalul martie 2010 – iulie 2013 a deţinut funcţia de specialist RAR la staţiile ITP din Sălaj. În atribuţiile RAR se regăsesc controlul agenţilor economici, controlul staţiilor de inspecţie tehnică periodică şi controlul în trafic.
Noul şef reprezentanţă RAR Sălaj, Călin Forţ, împlineşte luna aceasta 39 de ani şi este de profesie inginer mecanic. Timp de zece ani, din 2004 a lucrat la societatea publică de transport călători Transurbis. Forţ este secretarul organizaţiei municipale PSD şi vicepreşedintele organizaţiei judeţene.
Schimbarea la nivelul conducerii RAR Sălaj este una politică, fără organizarea vreunui concurs.

Augusta Teşinschi

33 Thoughts to “PSD face schimbări. Şef nou la RAR Sălaj”

  1. maramuresanu

    Mai RAR asa schimbare…FORTata!

  2. asda

    cat timp totul functioneaza politic, nu vom iesi din mizeria in care traim.

  3. Anonim

    ce moaca are asta!

  4. Anonim

    Care este valoarea profesionala a acestui ilustru anonim.

  5. Bujie

    Baaaaaaaa!
    Asta parca-i luna plina!
    O sa caute seria motoarelor in tzava de esapament!

  6. Anonim

    PARE UN IDIOT SIMPATIC.

  7. gica

    e cam rosu din cauza vinului . Mare omce sa-ti spun. Mecanica fina la RAR . Aveti grije de masinile de service ca in apropiata campanie sa nu mearga la rupt de afise.

  8. Anonim

    rusine sa va fie politicieni corupti ce sunteti!
    pe Como la Salvare si pe asta la RAR ,TOTI NUMITI POLITIC sa mulga din banul public.
    ce tara e aia unde se accede pe partid nu pe scoala si competenta????????????

  9. Anonim

    Daca Guset mai avea cativa ca si el la RAR, era bine. Este foarte amabil cu toata lumea. In schimb ceilalti sunt mai aroganti. Nu toti dar majoritatea. Iar despre schimbarea sefului RAR – un pas inapoi pentru cetateni. Cei care apeleaza la serviciile RAR nu sunt soferii lui de la Transuris.

  10. Vali

    Multumim Guset pentru profesionalismul tau,trebuie sa intelegi ca totul este politic,dar….trebuie pus ordine la RAR.Se primesc banii pentru a se eefectua lucrari peste rand,sunt un grup de infractori care trafica influienta pentru sume cuprinse inte 100 si 300 lei ACEASTA PRACTICA TREBUIE ERADICATA,politia poate sa verifice usor toate aceste afaceri insa nu vrea.Se poate verifica cate acte s-au intocmit cu programare si cate nu.este usor dar eeste…….greu.FORT aceasta poti sa o faci tu daca ai sange in instalatie si veri sa faci un bine pentru PSD

  11. Mielu'

    prostanac :)))))

  12. Trahanache

    In postul de director tehnic la Transurbis ramas vacant ar fi bine sa-l puna pe Andreica Zaharia, daca tot lupta pentru cauze pierdute. Omu isi doreste mai mult ca orice un post caldut la aceasta institutie.

  13. cetatean

    Bai frate, ce moaca de BOU are asta….!
    Unde l-or mai gasit si pe bolovanul aista ?
    Nevasta-sa directoare la casa corpului didactic…….!!!!!!!!!!!!!!
    Functiile se dau pe familii in PSD …..vezi pop gh cu sotia, etc.

  14. Anonim

    un gunoi de om, oligofren, prost peste masura….ce mai PSD-ist!!!

  15. Lar

    Felicitari si mult succes !

  16. Anonim

    este jenant ce se intampla in judetul nostru si de altfel in toata acasta tzara de rahat

  17. RAR de TAT

    Multumiti-i „profenionistului ” Guset ca va lua masinile cu programare din curte si le ducea la statia lui de ITP din Crseni
    Multumiti-i „profesionistului” Guset ca-l durea in basca de RAR pentru masinile lui care lucreaza printr-o firma din Simleu
    Multumiti-i „profenionistului ” guset ca toate programarile pe care le facea erau bine platite de :”capusile” de pe langa el
    Multumiti-i ……….mai sunt destuledar le stie DNA
    Multumiti-i lui D-zeu ca a-ti scapat de el!!!!!!!!

  18. Anonim

    Stie DNA pe dracu.Omul s-a descurcat .Dupa privirea bovina ce o are baiatul asta nou daca o sa incerce sa faca numai o mica parte din cele facute de Razvan are toate sansele sa mearga la ,,armata..in primele luni de directorat.

  19. Vali

    Pt.RAR-de TAT nu ar fi rau sa refaci scoala primara,acolo se invata GRAMATICA probabil si expresiile romanesti vezi profesionistul

  20. Anonim

    Poate ar trebui sa cunoasteti omul inainte de a va lansa in tot felul de aberatii. Cat despre fotografie, multumiti-i ziarului. Nu cred ca au avut timp sa faca o sedinta foto cu dl Fort. In ceea ce priveste competentele sale umane si profesionale poate ar trebui, repet, sa il cunoasteti inainte sa lansati afirmatii acide. Omenia si seriozitatea sa in plan profesional nu pot fi contestate.

  21. Anonim

    Bata-i norocul de basisti. Se pare ca toata desteptaciunea s-a inmagazinat la ei. PSDului nu i-a mai ramas nimic. Or fi ajuns astia mai tarziu ,,cand s-o-mpartit norocul…„ vorba cantecului. Avem insa, ,,noroc„ ca fac ce fac si isi pastreaza functiile. Fara ei, tare rau ar mai merge judetul ca sa nu mai zic de tara.
    Oare ne trebuie cateva vagoane de lecitina sau alte variante mai strong care sa ne readuca memoria pierduta, ca pana in 2012 am vazut ce-a fost? Acum se straduiesc sa-si schimbe blana adunandu-se sub un nume de partid la fel de grozav… PNL
    Oare chiar asa de uituci suntem? Toata mizeria pe care au facut-o si toata coruptia de care nu ne mai putem dezbara ati uitat-o? Nu va loviti zilnic de ea? Parca suntem blestemati sa reluam an dupa an toate greselile. Striga la fiecare schimbare a lor ca din gura de sarpe de sa li se rupa bojocii, dar faptul ca in doua saptamani dupa preluarea puterii au schimbat tot ce nu era PDL au uitat. Faptul ca o gramada dintre ei SUNT in functii nu conteza.

    Daca tot nu le place ce a votat atata lume (vezi rezultatul alegerilor), de ce se tot inghesuie la os? Nu le-a ajuns? Mai au terenuri de fotbal in panta de construit? Terenuri si case de ,,cumparat„?Conturi grase de umplut? Jenant …. si rusine.

  22. Anonim

    pentru anonimul din 07 august ora 9 :52pm de Fort-ul nu cunoaste sensul cuvantului omenie, iar despre profesionalism…iniante de toate trebuie sa se apuce sa munceasca ceva ca sa-l dobandeasca. Betiile si chefurile nu-s sinonime cu profesionalismul!!!De cunoscut se cunoaste foarte bine…ramane sa se lamureasca si Marc de competentele lui…sau poate s-a lamurit????

  23. Marc le are pe ale lui...

    Ca s-a deschis sezonul de vanatoare la Presedinti de CJ (vezi actiunile DNA in Arges, Constanta, Bacau, Braila, etc) pt matrapazlacuri…
    Or inca nu se stie exact cu s-a facut drumul Zalau-Cizer-Ciucea…si cine a carat piatra acolo…

  24. Anonim

    Nu se stiu multe dar se vor sti.Ca nu prea este facuta nestiuta.Bunea Stancu este prieten bun cu Marc.Prea sant lacomi si dispretuitori fata de oameni si problemele lor jupanii judeteni PSD.si prea au intepenit in functiile pe cere le ocupa de 12,15 sau 2o de ani.

  25. Anonim

    Nu spuneti nimic despre PDL-PNListii care SUNT in functii??? Dupa 10 ani de condus tara cu oistea in gard, vin acum iar sa dea lectii de ce trebuie sau nu trebuie facut? Iata ca de 2 ani INCA isi pastreaza functiile si nu le este deloc jena cu asta. Un om cu bun simt ar spune macar ,,multumesc„, dar ei nu. Aroganta le spune ca ,,merita functia„ doar ei si nimeni altcineva nu este competent. Pai daca sunt PSDistii atat de prosti, cum se face ca nu ii lasa sa-si duca mandatul de 4 ani la capat si sa se vada atunci daca sunt sau nu vrednici. Dar nu, stau in functii, saboteaza orice initiativa, se plang, baga bete-n roate, dar nu se misca din locurile caldute pe care le ocupa acolo. Mai mult, daca afla ca exista riscul sa fie schimbati (ca doar cei care sunt schimbati nu au dat nici ei vreun concurs), se fac luntre si punte, cauta pile, cunostinte sau relatii sa fie ajutati sa ramana, dupa care iarasi improasca cu venin.
    Ia fiti demni si nu asteptati sa fiti schimbati. Dati-va demisia daca sunteti atat de grozavi. Stati in opozitie cu adevarat si de acolo criticati. Dar nu am vazut si nu voi trai sa vad vreodata asta de la PDL-PNListi.
    Rusiniiica.

  26. gica

    pentru anonimul din 8 august de la 12.44 cred ca nu e PSD ca de altfel ei nici nu au fost la guvernare si acum de 2 ani incearca sa puna tara pe picioare cu nepoti, neveste , frati, cumnati. Imi pare rau dar oameni ca Fort care de cind au terminat studiile prin unele „conjucturi ” au ajuns sa fie directori la STAT fara sa demonstreze vreo alta performanta, doar acea ca are un carnet de membru al unui partid in buzunar sau e fiul lui tata sau nepotul lui cutarescu nu vom putea performa ca popor. Asa ca traiasca PSD-ul sa nu zic altfel ( Cit e PSD-ul in floare nici in …..nu ma doare). Cam asta e sloganul persoanelor ca si Fort pt Campania electorala .Asa ca chelner mai toarna un paharel.

  27. gica

    Pentru investitori: Deschideti o carciuma la RAR poate aveti sansa de a prospera in afacere, aveti un potential client fidel
    .

  28. Anonim

    Pentru gica. Se pare ca frecventezi aceleasi cercuri cu dl Fort, daca te lauzi ca ii cunosti atat de bine tabieturile.Daca nu, inseamna ca vorbesti din povesti si spui povesti vanatoresti. Abtine-te.

  29. Anonim

    Schimbari ! Schimbari! acelasi rezultat .
    poate PSD reduce preturile pentru privit si implicit si pentru spaga sa nu mai fie bataie pentru lipitorii de afise !
    Asia suntem cu ei defilam!

  30. gica

    pt anonimul din 8 august 2:17 pm de ce sa ma abtin ca nu va e pe placul inimi unele afirmati. Cit despre cercuri sa ma fereasca Dumnezeu. Nu trebuie sa le frecventezi ca sa vezi . Iar daca nu e adevarat ca nepotismul e in floare scrie tu ca nu e asa. La electrica director e pus fratele lui Cota, la Inspectoratul Scolar e sotia dl Pop senator de salaj , sa nu mai vorbim de ambulanta sau de cei 27 directori de scolisi inspector scolari schimbati peste noaptesi daca trebuie si daca nu, singurul criteriu de compententa este acelasa ai carnet rosu in buzunar si sa ai relatii sus puse.Deci te rog comenteaza la aceste schimbari daca ai ceva de spus si nu spune ca sa ma abtin. Spune-mi criteriile de compentente ale acestor lipitori bugetare ( ca sa nu zicem altfel).Si inca ceva ai putea da situ un nume sa nu te ascunzi sub masca anonimatului unde esti tare si mare.

  31. Mucles

    Facem pariu ca la Agentia de Mediu si la Curtea de Conturi nu se vor face schimbari cu toate ca n-au culoarea politica asortata cu majoritatea guvernamentala? Sotii Aurica & Dorut Grec rulzzz !

  32. gigi

    sotii Grec sunt de neinlocuit, sunt cei mai buni, cei mai capabili si unsi cu toate alifiile…………pe doamna nu o schimba nimeni pt ca sotul este la Curte, iar pe el nu-l schimba nimeni ca sa nu inceapa sa vorbeasca despre manarelile din institutiile judetului………..asa ca la groapa ii vor duce de la Curtea de conturi si din cladirea Agentiei de Mediu !

  33. Anonim

    Crin Antonescu v-a scos din toate functiile. Un dobotoc care le-a facut loc ungurilor la guvernare. Asa va trebuie!

Leave a Comment