Protest spontan la Zalău

Un protest spontan, neautorizat, la care au participat circa zece cetăţeni cu pancarde pe care sunt scrise mesaje anti-Băsescu, s-a desfăşurat, miercuri seara, pe platoul din centrul municipiului Zalău. „Pe mine m-au furat şi mintiţ. Pe voi?”, „Băsescule, marinare, ţi-e frică de pârnaie? E groasă rău! Mai bine la Gherla decât la Târgovişte” sau „Ruţine CCR. Aţi învrăjbit o ţară pentru o javră ordinară.” sunt doar câteva din mesajele scrise de protestatarii care au subliniat că protestul este unul spontan, neautorizat.
Victor Năsăudean, unul dintre protestatari care s-a declarat liber profesionist, ne-a spus că acţiunile împotriva preşedintelui Traian Băsescu vor fi continuate, la Zalău, dar de această dată se va obţine autorizaţie pentru organizarea lor. „Cineva trebuie să înceapă. Protestul este neautorizat pentru că este unul spontan. Dar vom face demersuri şi pentru proteste autorizate. Vom protesta până la iarnă, până când pleacă Băsescu”.
Printre cei care au venit cu pancarde s-a numărat şi o studentă la medicină, mesajul ei fiind: „Americanilor! V-am aşteptat 45 de ani să ne scăpaţi de ruşi, nu să ne luaţi Roşia Motană”.

38 Thoughts to “Protest spontan la Zalău”

  1. aaa

    acestia sunt alegatorii usl…niste pensionari fara ocupatie.

    1. Ioana71

      Vai de capu lor!
      Se dau in spectacol de prost gust si ling acolo unde majoritatea romanilor destepti scuipa!

  2. Alex

    Si o studenta la medicina…

  3. Isus Cristos

    Am auzit ca primesc 500 de lei pentru asta… asa as merge si eu

  4. Anonim

    Daca nu dau 100, eu nu merg

  5. maria

    Manifestati domnilor pina la iarna sa mearga Basescu si sa vina Antonescu ca o sa va fie foarte bine el o sa aduca banii de la tata lui din curte si o sa va dea la toti citi doriti sa aveti curaj sa manifestati mai multe zile si seara va da masa gratuita la restaurant.

  6. vecine

    Stimati cititori ,sunt vecinul lui NASAUDEAN dupa ce au fost filmati la aproximativ o ora echipa fantoma si-au luat masa la POROLISUM. Din intimplare eram cu doi prieteni la bere .

  7. Anonim

    no bine, te asteptai mai mult de la el?

  8. ion

    infecti, se vede din poza ce caractere mizerabile !

  9. SEMACCA

    COMENTATI A-MPROASTA SI VA LASATI CALCATI PE GRUMAZ CA VITA LA ABATOR,DE CLICA BASHINOSULUI!
    MAI CONCETATENII LUI 33% PREZENTA LA VOT…..
    PLATITI SAU NU,PROTESTATARII ASTIA MACAR FAC FIGURATIE SI NU STAU ASCUNSI CA GUDELE LA UMBRA!
    CU,COMENTATORI DE 2 BANI CARE CRITICA PE ALTII FARA SA FI FACUT NIMIC MAI BUN IN VIATA LOR,FATA DE CRITICATI,N-AU NICIO VALOARE!
    FILOZOFI DIN ASTIA IEFTINI CA FRUNZA DE BRUSTURE PISATA SI PLEOSTITA, PE BANCA DE LANGA BUDA DE PE PLATOU SUNT O DROAIE….
    RUSINEA SI NEMERNICIA ESTE A ACELORA CARE NU FAC NIMIC,NU A ACELORA CARE MACAR SE FAC CA FAC!

    1. Ioana71

      „Inapoi la scoala” (vorba lui MRU)cu tine ca habar n-ai ca aici nu trebuie sa scri lozinci.
      Chiar daca esti platit.

  10. Anonim

    Semacca, esti looser si iti meriti soarta. paste in alta parte, mai spre Moscova

  11. viorel

    postacii portocalii sunt la datorie….7,5 milioane de romani au spus pa dictatorului….mai sunt cativa care impiedica plecarea….eu nu ma grabesc….trebuie sa vedem cine trebuie „epurat” dupa revenirea la democratie….e bine ca cei care au votat la referendum sunt impinsi spre USL….vom avea o majoritate clara dupa alegeri care sa poata face ordine….in constitutie…in institutii….si o reorganizare teritoriala….90 de zile nu-i un capat de tara….povestim dupa

    1. Sorin

      Viorele,majoritatea o aveti deja dupa ce s-au transferat hotii din PDL,si si-au dat mina cu ceilalti hoti din USL.Pacat ca pe ei ii doare la trotineta de cei 7,5 mil de fraieri.

    2. Ioana71

      Pasarea malai viseaza iar tu democratie sub USL!
      Ori glumesti, ori spui prostii!
      Iar de la toamna, veti tacea malc ca nu va v-a alege nici dracu la cate prostii ati facut!
      O sa strigati ca din gura de sarpe ca „s-au fraudat alegerile” – ca in afara de asta si „Jos basescu” n-ati fost in stare de nimic.
      Mincinosi, plagiatori, puturosi cam astea sunt calitatile „cinstitilor” de la guvernarea USL!
      Viitorul este a lui Mihai Razvan Ungureanu, a lui Mihai Neamtu, a lui Pavelescu si al tinerilor inteligenti cu doctorate adevarate nu luate sub Nastase puscariasul sau sub Adroneasca ambramburica!

  12. Bosu

    Moarte pedelistilor! Basescu va muri la nunta Ebei, de prea mult wisky! A doua zi facem chef.

    1. Ioana71

      Iar tu de imbecilitate!

  13. mariia

    aflati ca nu am fost la restaurant si nu am primit bani de la nimen credeam ca sint mai multi nemultumit dar au preferat multi sa stea cu capul in nisip ca strutul si acum iata cit sint de viteji bravo voua eu macar am fost si nu imi este rusine de crezul meu aratati fata viteazule tu care critici fara sa stii nici din ce parte bate vintul dar defapt cind te plingi la altii estii viteaz

    1. Anonim

      hai mariia, toti vecinii spun ca ai luat bani

    2. Ioana71

      Nici limb tarii tale nu o scri corect si-ti mai permiti sa postezi!
      Rusine!
      Da sa nu ma mir ca, nivelul USL-ului e acelasi cu cei care-i voteaza.
      Povestea aia cu pestele care se-mpute de la cap o sti?
      Da de hoti de intelect, ai auzit?
      Io n-asi prea crede!

      1. Anonim

        las ca scrii tu corect…

  14. Anonim

    Basescu are multe hibe, dar pt. ca justitia in mandatul lui a reusit sa-l aresteze pe Nastase (care trebuia jupuit de viu), JOS PALARIA ESTE UN BARBAT NU ZDREANTA CA CEILALTI PRESEDINTI.

    1. Ioana71

      Asa este!
      Basescu este un presedinte adevarat!
      O vede o lume intreaga, numa imbecilii tin sa aiba in continuare orbul gainii desi au vazut ce poate cela a lui Cacarau: sa bata din gura zi de zi pe la antene fara sa spuna nimic si sa silabiseasca engleza cu mainile, de rade amu o lume intreaga de Romania!
      A ajuns tara asta sa fie condusa de un puturos care n-a facut NIMIC toata viata lui numa sa clampaneasca „vorbe”
      Fapte: ioc!

  15. mariia

    imi este mila de tine cu asa vecini

    1. Ioana71

      Mario sa-ti fie mila de tine ca te-au indobitocit aia de la Anetena3.
      De tatutatului.

  16. Ioana71

    Nasaudean, organizatorul,un nenorocit care si-a parasit nevasta, coborand la vecina de scara, desi sotia oficiala este fostul presedinte al Tribunalului Salaj, plina de bani si fite.
    Desi sta in concubinaj cu vecina ceva mai tinerica, face cumparaturi si participa la evenimente cu nevasta oficiala.
    „Traiesc ca tiganii” -ar zice bunica.
    Asta-i marele anti Base!
    Un nime-n drum!

  17. Ioana71

    Mai scutiti-ma cu 7,5 milioane!
    Frauda de proportii indica cel putin 1 mil. de voturi furate ca la cort iar inca un milion au fost fortati sau platiti sa participe la mascarada asta care a costat Romania 22 mil. eur si ne-a facut de c**** in intreaha lume!
    Nu va grabaiti sa ma catalogati „portocalie” pt ca nu sunt dar nu vreau sa mai conduca tara asta „Grupul Infractional Organizat” – cum singuri s-au autodefinit cei din USL si nici de un hot de intelect sau un „gura mare” lipsit de bun simt elementar cum e cel din neamul lui Cacarau.
    Base e un presedinte adevarat si va conduce tara pana in 2014, vreti nu vreti!

  18. Andrei

    După ce trimisul american l-a menţinut în funcţie pe derbedeul de marinar, contrar voinţei a 7,4 miloane de români, putem fi siguri de un lucru.
    Vom şti să explicăm copiilor şi nepoţilor ce înseamnă sintagma ” preşedinte menţinut în vârful baionetelor americane”.

  19. Ioana71

    Trimisul american „nu l-a mentinut” cum spune Andrei pe Base in functie. L-am mentinut noi romanii majoritari incluzandu-i aici si pe cei de nationalitate maghiara sau roma), noi cei peste 10 milioane, asa ca, ciocu mic!
    Americanul ca de altfel toate cancelariile lumii civilizate l-au sustinut intr-adevar pe Base din simplu motiv ca, este un partener politic valoros, credibil pe cand imberii astia de USLasi au venit cu tavalugul comunist in parlament si-au incalcat toate lgile organice si insasi Constitutia schimband TOT in 3 zile.
    Mai mult, declaratiile mincinoase ale lui Ponta – hot de intelect si a unui zbanghiu ca si Antenescu au facut ca toata credibilitatea Romaniei sa sara in aer.
    Nimeni, niciodata in 22 de ani, nu a facut mai mult rau tarii noastre decat acesti impostori, care conduc acum!
    Despre asta sa povestesti nepotilor,dar daca vre-i doar sa-i adormi, spunele „povesti” ca cele scrise de tine mai sus!

  20. Ioana71

    Erata „daca vrei…”
    Scuze!

  21. TEPES

    ……ACEST NASAUDEAN A FOST SEF LA AGRICULTURA PE VREMEA P.C.R. A ADUS LA SAPA DE LEMN STATIUNEA BIZUSA IAR ACUM DIN FOST PCRist, NU SE DEZMINTE. E DE BINE……..

  22. ion

    Du-te ma si invata sa scrii analfabetul pu..lii. Nu te-a invatat Petronela de atatia ani? Vezi ca ATI se scrie legat boule.

  23. Andrei

    Ioana, să ştii că nu toţi ne-am născut slugi la străini.

  24. Sorin

    Hai intrati in casa ca vine ploaia si Base se intoarce cu voia sau fara voia voastra.

  25. symy

    Am noroc ca eu am votat cu un ”presedinte”pe care nu-l poate schimba nimeni…:)Va doresc sa-l gasiti si voi.

  26. smecheru"

    Pana in”89 au fost baionetele sovietice,acum sunt cele americane si nemtesti!Din lac in put,halal democratie! Romanii suntem de toata pomina,suntem tratati de strainii euroamericani ca o colonie bananiera.Base e un personaj comod care nu face gargara in fata lor ci face sluj!

  27. anonim

    Voi,cei ce criticati iesirea si iesitii in strada,cine sunteti? Eu cred ca va asemanati in crez,gindire si actiune cu…BASE.As vrea sa stiu,voi ce afaceri murdare patronati si ce magarii ascundeti.In 1989 s-a murit pentru democratie si libertate de exprimare,ori voi acum ce faceti ? Nu cumva ati dori ca romanul sa umble si acum cu calusul in gura?Rusine voua …criticantilor.Continuati sa-l pupati pe BASE undeva dar aveti grija ca,in acelasi timp,sa va curatati bubele din cap ca,de nu va vor cauta si pe voi procurorii pe la biserica.Ioana 71,esti tare in gura dar vezi ce faci cu ea.Momentan gura te ajuta doar la scuipat ori rolul ei este cu totul altul.Gindeste-te mai bine atunci cind ai dori ,cu adevarat,sa te sarute cineva.Tare as vrea sa stiu ce ai face daca acel cineva ar fi anti BASE.Ioana 71;cred ca mai ai inca timpul sa-ti revii.

  28. ionut

    Eu unu il judec si-l cert pe tata fiindca in `89 avea varsta pe care o am eu acum(30), si el cu ce-i de varsta lui sau mai mari, au condus tara sau au ajutat la conducerea ei, aici intra de la Iliescu la Constantinescu si Basescu cam toti, dar in afara de ultimul mandat al lui Iliescu, tara a mers tot pe minus sau un 0,ceva plus. Va intre pe voi cei care il sustineti pe Basescu, dupa 8 ani de presedentie, cu ce a-ti ramas?
    Cu credite, cu scandal, cu certuri cu vecinii care au alta culoare si simpatie politica?
    Ce vor zice copiii mei peste 30 de ani, tata uite ce tara mi-ai lasat, sau tata la ce sa vin in tara aia. Eu unu mai raman putin aici, pana cand nu stiu…

Leave a Comment