Primarul Ionel Ciunt sare la gâtul lui Căpîlnaşiu

Edilul Zalăului, Ionel Ciunt, a reacţionat de îndată la acuzele pe care Radu Căpîlnaşiu i le-a adresat la finele săptămânii trecute, în cadrul ultimei conferinţe de presă a PNL Sălaj. Atunci, fostul primar îi reproşa celui care i-a preluat fotoliul că întârzie începerea unor lucrări cuprinse pe lista de investiţii, printre care amenajării parcării din spatele Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, extinderea cimitirului, modernizarea Pieţei Astralis ori continuarea programului de reabilitare termică a blocurilor.

Căpîlnaşiu a contestat şi câteva dintre măsurile actualului executiv, făcând aluzie la faptul că s-au cheltuit sume prea mari pentru lucrări de “peticire” şi şi-a exprimat nerăbdarea de a-l vedea pe Ionel Ciunt în echipamentul de şantier pe care l-a prezentat presei în prima conferinţă după învestire.

Ca reacţie la acuzele venite dinspre fostul edil liberal, Ciunt a transmis un drept la replică în care îl acuză pe fostul său contracandidat că “aşa cum s-a obişnuit, a furat startul şi a început deja campania electorală. Este greu să primeşti sfaturi şi să ţii cont de părerile cuiva care a condus Primăria municipiului Zalău 12 ani şi care nu a făcut multe lucruri”.

Primarul a ţinut să îi prezinte lui Căpîlnaşiu tabloul Zalăului după perioada „glorioasă” în care liberalul s-a aflat la cârma municipiului: „Ultimul loc din regiunea nord-vest din punct de vedere al absorbţiei fondurilor europene; fără o Strategie Integrată de Dezvoltare Urbană; fără centură ocolitoare; fără parc industrial; fără cinematograf; fără un stadion modern; fără infrastructură rutieră, canalizare şi reţea de apă la peste 150 de străzi şi aceste exemple negative ar putea continua”.

În ceea ce priveşte intervenţiile ce s-au făcut la platoul de marmură, Ionel Ciunt susţine că lucrările realizate sunt „urgente, şi poate atunci când aţi achiziţionat toaleta amplasată acolo, cu suma de 173.227,79 lei, ar fi trebuit să aveţi în vedere mai întâi aceste lucrări”.

Pe lângă acest probleme, edilul îi reproşează lui Radu Căpîlnaşiu datoria de 54,7 milioane de lei, reprezentând împrumuturi bancare, pe care actuala administraţie trebuie să o plătească. De aceea, socotesc că e nevoie de mai multă decenţă atunci când faceţi aprecieri la adresa primarului şi a conducerii Primăriei municipiului Zalău”, îşi încheie Ciunt dreptul la replică.

6 Thoughts to “Primarul Ionel Ciunt sare la gâtul lui Căpîlnaşiu”

  1. Anonim

   doar Radu e tigan, Ionel e ievreu!

 1. Anonim

  Dacă scăpăm la toamna şi de păcăliciul de Bode e bine.

 2. Anonim

  Amândoi sug sau au supt de la aceeași țâță, iar amu laptele-i acru. În loc să vedem dezbateri despre ceea ce trebuie să facem, ăștia își dau la geoale pentru ceva ce nu s-a făcut. Peste patru ani își vor scoate ochii în presă cu proiectele nerealizate în mandatele lui Durcău sau Nosa. În loc să construim, demolăm. La asta ne pricepem de minune.

 3. Anonim

  D-L CIUNT ciocu mic si la munca vedeti ce faceti cu greva din administratie

 4. Anonim

  d-le CIUNT ca prefect ati facut mai mult ////////////////////////////////////

Leave a Comment