Preşedintele PSD Liviu Dragnea, în vizită electorală la Zalău

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a sosit vineri, înainte de orele prânzului, la Zalău, unde a participat la o serie de evenimente electorale ale social-democaților candidaţi la funcţiile de primar, consilier judeţean şi consilier local. La întâlnirea electorală cu Liviu Dragnea, ce a avut loc în sala “Dialoguri Europene” a Centrului de Cultură și Artă a Județului Sălaj, au participat peste 200 de social-democraţi, primari, candidaţi la funcţia de primar în alegerile din 5 iunie, oficialităţi din cadrul PSD Sălaj şi simpatizanţi. Programul încărcat al staff-ului PSD a făcut ca întâlnirea cu presa să fie una scurtă, preşedintele PSD arătându-se extrem de optimist în legătură cu alegerile locale din 5 iunie:

“Am avut o întâlnire foarte bună cu colegii mei din judeţul Sălaj, candidaţi la funcţiile de primar, consilieri sau candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, am fost foarte interesat să ştiu care este situaţia, atmosfera aici, în Sălaj. Am dorit să văd care este atitudinea oamenilor faţă de noi, în această campanie. Aşa cum se întâmplă şi în alte judeţe din ţară, constat faptul că există o simpatie din ce în ce mai mare faţă de PSD, simpatie generată şi de comparaţia care se face cu guvernarea noastră, şi de prestaţia slabă a contra-candidaţilor noştri. Cred că Ionel Ciunt, colegul nostru, are prima şansă să devină primar al municipiului Zalău, aceasta fiind, de fapt, o şansă importantă pentru zălăuani, pentru că s-au pierdut 12 ani în care se puteau realiza multe în acest municipiu, s-au pierdut oportunităţi, şanse de dezvoltare şi şanse pentru ca oamenii să aibă acces la un nivel de civilizaţie ridicat. Sper ca şi actualul preşedinte al Consiliului judeţean să primească un nou mandat, pentru că este un om echilibrat, un bun gospodar şi un om cu experienţă care a realizat un program durabil de dezvoltare pentru judeţ”, a spus preşedintele PSD.

Acesta a încheiat conferinţa de presă cu o atitudine pozitivă, spunând că nota dominantă în partid, dar şi printre alegători, este optimismul.
“Tonusul colegilor mei este unul foarte bun: toţi aşteaptă cu nerăbdare ziua de 5 iunie însă, până atunci, nimeni stă degeaba. Toţi cei implicaţi fac ceea ce PSD a făcut mereu, se întâlnesc şi discută cu oamenii, la ei acasă”, a încheiat Liviu Dragnea.

Alte articole

10 Thoughts to “Preşedintele PSD Liviu Dragnea, în vizită electorală la Zalău”

 1. Anonim

  Trei penali, ce bine s-au nimerit

 2. Anonim

  Lipseste Ponta

 3. Nistor

  Trei oameni de mare valoare , frustratilor , care lasa ceva durabil in spatele lor ! PDLul a semanat numai durere,peste oamenii nevinovati care au muncit o viata pentru o pensie decenta pe care penali PDL( actualul PNL)le-au taiat fara mila in timp ce ei devalizau tara !

 4. Anonim

  Pdl ne-a facut mult rau, dar locul lui dragnea si ponta, e tot la puscarie. Asta daca Romania ar fi o tara normala, dar romanii gandesc cu …

 5. Anonim

  Nistor iar esti beat ?

 6. Anonim

  Daca iese ciunt cu marc e vai de noi mai bine radu si bode decat ciunt si marc

 7. Anonim

  Nu votati psd, dragi salajeni. Au distrus judetul, care se lupa cu Vaslui pentru o faramitura de pita. mafia e pe nicaieri pe langa astia cu ponta si dragnea in frunte. Ei trebuie sa fie la puscarie.

 8. Anonim

  cat tupeu pe astia sa-si mai arate fetele de inculpati!

 9. Jungreenstan

  O fi auzit ca a fi ploaie in Zalau si s-a da cu barca pe sant tras de pompieri si jendari..
  Trage-l-ar zgarciu si matricile!

 10. Andrei

  Castiguri din prima luna!100-285euro lunar!Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar(part-time)sau 285 euro lunar (full-time),acum ,din prima luna!Oferta este pentru toate localitatile tarii!Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere!Activitatea este foarte usoara!Cerem si oferim seriozitate maxima!Pentru mai multe informatii solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre,la una dintre adresele noastre de mail :anghelusandrei77@yahoo.com

Leave a Comment