PNL – un partid cu prea putine spasme

PNL - un partid cu prea putine spasme

Potrivit presedintelui PNL Salaj, Radu Capilnasiu, intr-un climat politic destul de agitat, PNL este singurul partid politic cu cele mai putine spasme. Vreau sa lamuresc un lucru. Fata de ceea ce se intampla in alte formatiuni politice, cred ca PNL este partidul cu cele mai putine spasme, a afirmat liderul liberal, ieri, in cadrul unei conferinte de presa.

Pe de alta parte, Radu Capilnasiu, sustine ca, in ciuda fumigenelor aruncate, in ultima perioada, din exteriorul partidului, in cadrul intalnirilor membrilor PNL care vor avea loc, la finele acestei saptamani, la Brasov, nu se va pune problema unor schimbari la varful partidului.

Se inoculeaza tot felul de fumigene, cum ca se doreste eliminarea postului de prim-vicepresedinte la viitorul Congres, pentru a-l indeparta pe Ludovic Orban, lucruri care sunt venite din exterior. Nu exista chiar niciun fel de problema, cel putin din cunostintele si informatiile pe care le avem noi, in randul PNL.

Cred ca nu va fi nimic din schimbarile la varf preconizate de unii. Si asta pentru ca daca PNL, care nu a castigat alegerile, cel putin a castigat un lider, in persoana lui Crin Antonescu, care a demonstrat ca se poate face si un altfel de politica, a declarat presedintele PNL Salaj. Acesta a adaugat faptul ca parera sa este impartasita si de colegii din filiala judeteana si ca, din punctul sau de vedere, ar fi gresit sa se faca schimbari.

Leave a Comment