PNL Sălaj oferă burse tinerilor sportivi

Filiala Sălaj a Partidului Naţional Liberal a demarat joi, 21 aprilie, competiţia „Bursele 10 pentru Sălaj”, demers ce constituie un al doilea pas al campaniei în domeniul sportiv derulate la nivel de judeţ.
„Am demarat acum cinci luni o campanie în domeniul sportiv. Primul pas a fost propunerea unui proiect pe platforma Sălăjenii contează, care vizează contruirea unui complex multi-sportiv în municipiul Zalău (format dintr-un stadion multifuncţional, un bazin de înot şi spaţii de cazare pentru sportivi)”, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, deputatul Lucian Bode, copreşedinte PNL Sălaj. Potrivit spuselor sale, municipalitatea a finalizat demersurile ce trebuiau făcute în acest sens, urmând ca Guvernul, prin Compania Naţională de Investiţii, să cuprindă investiţia în lista obiectivelor care urmează să primească finanţare.
În ceea ce priveşte campania „Bursele 10 pentru Sălaj”, al cărei ambasador este fostul fotbalist Miodrag Belodedici, aceasta se adresează tinerilor sportivi sălăjeni cu vârsta de până la 16 ani, care practică un sport de performanță și sunt legitimați la un club sportiv din judeţul Sălaj. Pentru înscriere, doritorii trebuie să posteze pe profilul personal de Facebook un filmuleţ sau o fotografie însoțită de un mesaj, în care să se prezinte, și hashtagul ‪#‎Bursele10pentruSalaj‬, respectiv să motiveze cât mai convingător și inedit de ce iubesc sportul pe care îl practică, dar și ce-i recomandă ca fiind buni cetățeni! Postările eligibile vor fi preluate pe pagina Sălăjenii contează şi, în funcție de numărul de like-uri adunate, zece tineri vor fi premiaţi cu bani şi echipamente sportive, în cadrul Galei Sportului Sălăjean. Campania se va încheia în 31 mai.

Leave a Comment