Peste 196.000 de sălăjeni sunt așteptați duminică la urne

Instituția Prefectului Sălaj a derulat toate acțiunile necesare pentru buna organizare și desfășurare a alegerilor pentru Președintele României – turul II. La nivelul județului Sălaj sunt așteptați la urne 196.236 alegători, fiind organizate 312 secții de votare, pentru care au fost asigurate condițiile pentru funcţionarea corespunzătoare, respectiv dotarea tehnico-materială a acestora. Până în prezent, au fost repartizate la fiecare secție de votare materialele necesare procesului electoral: buletinele de vot (215.589), buletinele de vot anulate (312), timbrele autocolante (198.117) și ștampilele cu mențiunea „Votat”, ștampilele de control, tipizatele și rechizitele necesare și au fost luate măsurile necesare pentru asigurarea transportului materialelor electorale și asigurarea pazei pe durata acestuia

De asemenea, a fost stabilit graficul de distribuire a transporturilor materialelor electorale către primari și președinții secțiilor de votare, predarea urmând a se realiza sâmbătă, 23 noiembrie și a fost asigurat personalul precum și spațiile necesare asigurării condițiilor pentru desfășurarea operațiunilor electorale și predarea materialelor către Biroul Electoral Județean Sălaj. În organizarea alegerilor a existat o permanentă colaborare cu instuituțiile implicate în organizarea procesului electoral: Autoritatea Electorală Permanentă – Biroul Județean Sălaj, Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Sălaj, Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Sălaj, Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” Sălaj.

16 Thoughts to “Peste 196.000 de sălăjeni sunt așteptați duminică la urne”

 1. I.C.

  Mergeți la vot! Nu gîndiți că „se poate și fără mine”, că „votul meu nu contează”, că „toți sînt la fel”, că „n-a intrat în turul 2 cine am vrut eu”, că Iohannis e…, că Dăncilă e… Doar nu vă alegeți partenera/partenerul de viață! La urma urmei, alegerile sînt despre răul cel mai mic, nu despre binele cel mai mare. Așa că mergeți la vot!

 2. E timpul

  E timpul sa ne ridicam la nivelul celorlalte tari UE, acolo nu exista presedinti de la minoritati. Duminica sa dam chiriasul neamt de la cotroceni jos, e timpul !

 3. Anonim

  Ciuma bruna (nazistii) condusi de fuhrerul (conducator cf. Dex) Werner , vrea cu orice pret ingenuncherea romanilor/Romaniei , fata de strainii de neam tara , nemti in primul rand . Duminica avem ultima sansa sa eliberam tara de cizma nazistului Werner , cel care a declarat ca e in razboi cu o parte insemnata a ROMANILOR NORMALI !!

 4. Anonim

  Nu votați o semi-analfabetă ticăloasă la conducerea țării!

 5. Anonim

  14 27 si 15 42 ,se pare ca nu ati lămurit romanii din contra ne ati întârziat si semnalul a început azi in diaspora cand până la ora 18 00 Mai mult de 67000 dintre ” astia” au spus nu psd si au votat la unison IOHANNIS.va fi o înfrângere dezastruoasă a PSD iar tu dsp istule pardon psd istule cautati de lucru in privat ,ca la buget nu mai pupi nimic.

 6. Anonim

  22 si 08 nu ai gresit cu nimic ii bufonul ala ,cică din opozitie dar de fapt spion al Psdragnea care pupazeste tot la Marc si Ciunt ,nu de alta dar fără sprijinul psd si el si concubina lui ar fi în plop.nu i asa ciuma brună de la 15 42? Si o mai trage concubina ta cu tati de la SJ ca sa si păstreze privilegiile ?

 7. Romani, treziti-va !

  Duminica sunt asteptati la vot romanii verzi, luzarii au votat destul. La unguri, polonezi, cehi si alte natii cu mandrie nationala, e de neconceput sa aiba presedinte neamt si astia nu-s xenofobi. E timpul sa ne ridicam si noi adica sa ne desteptam, cum bine zice imnul national!

 8. 18:33

  Handi, semianalfabeta se scrie fara cratima. Ai auzit de cratima sau esti ingramadit si tu, ca neamtu tau ?

 9. Anonim

  5 46 si 5 49 acelasi handicapat de serviciu al PSD.Zbaterea ta este pe sirian a cum ar grăi moldoveanul.Zarurile au fost aruncate Luare bufon ce esti ! Victorie impunătoare a lui Klaus Werner IOHANNIS ! Cel puțin 75% din voturi iar Veorica ta se va întoarce la asistatii si analfabetii ei din Sud.

 10. Anonim

  Zbaterea ta este pe digiaba…Hahaha! Jeg de milițian securist ce esti.

 11. Anonim

  eri ,pana la ora 23 ,au votat in diaspora peste 94000 de oameni cu 17000 mai mult fata de primul tur ,asta spre disperarea PSD-ului .Prezenta la vot va fi masiva in acest tur 2 ,atat in tara cat si in strainatate iar PSD-ul va fi trantit zdrobitor ,la groapa de gunoi a istoriei spre disperarea postacilor psd de mai sus.Iohannis va obtine al doilea mandat cu peste 70% din voturi .Asa ca ,frati romani ,haideti cu mic cu mare duminica la vot sa rapunem fiara comunista = Hydra rosie.

 12. Anonim

  @ 23 noi 05:49
  Ai dreptate. Ca să nu mai greșesc, voi scrie doar ANALFABETA. Dacă nu știi, află că în limba română se scrie cu diacritice. Dumneata scrii în limba neromână. Probabil de la handi.
  Deci, AFARĂ CU ANALFABETA!

 13. Anonim

  Corect ! Afară cu frustatii milițieni !

 14. Anonim

  Hahaha! No ma handy ala cu vrem zbatere ! ala cu nazistul Werner ,ala cu români treziți va de la 5 46 , Ce mai scrii de luni incolo cand ii fi somer si ti vei fi pierdut postul caldut de 4000 lei/ net/luna la buget unde mergeai pe la 8 30 iar la 10 00 era gata programul si erai deja acasa sau prin oras la scris de comentarii
  No ma LUZARULE! O meritat pezedeul tau ? Si stai ca asta nu e tot ? ..Hahaha! vine si 1/2 tau la pachet ca am auzit ca are ” reclamatii” la S J ,nu mai vidanjeaza bine tuburile si nu mai ies soluțiile albe,Hahaha!

 15. Desteapta-te romane

  Postacii ——— ai neamtului nu pot posta decat injuraturi, creerii lor sunt cat mucii. Cum e turcu, si pistolul. Romani, azi dam jos neamtu de la cotroceni !

 16. Anonim

  9 43 al tau creier nu exista.e multimea vida.Oricum nu sti ce e aia Dancila proasta.

Leave a Comment