Pedelistii se pregatesc de alegeri

Pedelistii se pregatesc de alegeri

Potrivit presedintelui PDL Salaj, deputatul Lucian Bode, printr-o Hotarare a Guvernului privind finantarea programului de pietruire, reabilitare, modernizare si asfaltare a drumurilor de interes local, judetului nostru i-au fost alocate 52 de miliarde de lei vechi, bani care, in opinia liderului pedelist, vor acoperi aproape integral plata lucrarilor executate in 2009 pe credit de angajament.

Din informatiile pe care le detin, in acest an, Ministerul Drumurilor si Transporturilor intentioneaza sa aloce judetului Salaj peste 3 milioane de euro, atat pentru infrastructura de drumuri, cat si pentru realizarea si extinderea retelelor de alimentare cu apa a unor comunitati din judet, a declarat Lucian Bode, vineri, in cadrul unei conferinte de presa.

Acesta a adaugat ca Guvernul pregateste alocarea a peste 100 de miliarde de lei vechi pentru realizarea catorva lucrari care se deruleaza in judetul Salaj, proiecte care vizeaza dezvoltarea infrastructurii – canalizare, poduri, podete – si a unor baze sportive din spatial rural. Este vorba, in primul rand, despre obiective pentru care s-a realizat receptia finala, despre obiective a caror lucrari sunt in derulare si despre obiective pentru care s-a semnat contractul de executie si s-a transmis copia devizului general recalculat la unitatea care gestioneaza acest program in cadrul Guvernului, sustine presedintele PDL Salaj.

In alta ordine de idei, Lucian Bode a mai facut cunoscut ca, in 9 aprilie, Consiliul National Central al PDL a decis convocarea Conventiei Nationale a partidului, eveniment care urmeaza sa aiba loc in 16 iulie, dar si a Consiliului National de Coordonare, ce se va desfasura urmatoarea zi. Decizia organizarii celor doua evenimente este strict legata de alegerea conducerii PDL pentru urmatorii patru ani.

Leave a Comment