PDL Salaj se pregateste de Marea pedalare europeana

PDL Salaj se pregateste de  Marea pedalare europeana  Potrivit presedintelui PDL Salaj, Lucian Bode, in cadrul Colegiului Director National, eveniment care va avea loc luni, democrat-liberalii isi vor stabili strategia pentru cea de-a doua parte a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Pana in prezent – a mentionat liderul pedelist, ieri, in cadrul unei conferinte de presa -, au avut loc o serie de actiuni electorale, care vor culmina, duminica, in Zalau, cu un mars pe biciclete, sub sloganul Marea pedalare europeana.

In afara campaniei electorale, PDL Salaj si-a mai asumat o campanie de informare, prin publicarea unui Ghid al Parlamentului European. Este o actiune de informare, care s-a bucurat pana in prezent de un real succes. Speram ca, in cateva zile, sa putem distribui alte cateva mii de exemplare din acest Ghid, a afirmat Virgil Turcas, prezent si el la intalnirea cu presa.

In ceea ce priveste evaluarea democrat-liberalilor pentru functiile de conducere din deconcentratele care revin PDL Salaj, Lucian Bode sustine ca nu s-au intampinat incidente, astfel incat, de saptamana viitoare, viitorii directori sa poata intra in atributiuni.

Leave a Comment