Paul Maghiu, noul administrator public al județului

Echipa de conducere a Consiliului Județean (CJ) Sălaj se întregește începând din această săptămână, odată cu numirea lui Marian Paul Maghiu în funcția de administrator public al județului. În vârstă de 36 de ani, noul administrator este licențiat în Istorie-Arheologie și în Comunicare și Relații Publice și se află la al doilea mandat de consilier județean. Fost director al Cancelariei Prefectului Virgil Țurcaș, Marian Paul Maghiu are o experiență de 10 ani în administrația publică. Ca specialist în comunicare, a lucrat în mass-media („Graiul Sălajului” și „Adevărul”), a fost purtător de cuvânt al SC Transurbis SA Zalău și SC Citadin Zalău SRL – societăți aflate în subordinea Primăriei Zalău, și a ocupat postul de șef Birou Relații cu Publicul în cadrul Companiei de Apă Someș SA, Sucursala Zalău. Anterior numirii sale în conducerea Consiliului Județean Sălaj, a fost documentarist la Compania Națională Poșta Română SA. „Cred că numirea lui Paul Maghiu ca administrator public va fi un câștig pentru întreg județul. Este un tânăr cu inițiativă și, în același timp, cu o vastă experiență profesională, pregătit să facă față tuturor provocărilor pe care le presupune această funcție”, a precizat președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

9 Thoughts to “Paul Maghiu, noul administrator public al județului”

 1. Anonim

  Concret ce face ????

 2. Anonim

  Cum e turcu, īi și pistolul. Văi mama ei de țară și de județ, pe mãna cui au ajuns.

 3. Anonim

  Recomandă D. Ianu Salajanu. Va dati seama??? 😆 Daca n ar fi de ras, ar fi de plans. Fratia inelelor…vai si amar de judetul asta

  1. Anonim

   Omologul lui Fort Călin, alt intelectual răsar.

 4. lory

  Lecentiat in Istorie-Arheologie si Comunicare si relatii publice – incepi sa razi
  Director al cancelariei prefectului (pentru o “lunga perioada de timp” de precizat) – razi in hohote
  Specialist in comunicare – ziarist la graiul si PURTATOR DE CUVANT – deja razi cu lacrimi
  cireasa de pe tort – documentarist la Posta (si de data aceasta pt o perioada lunga)– acum incepe plansul
  ati uitat de statistica???? Ceva mare de tot a fost si acolo 😊)))
  Si Presedintele Popular zice ca e pregatit sa faca fata tuturor provocarilor – ati innebunit?????

 5. Eugen

  Mai rau decat pe vrfemea militianului Pop Vanatoru, senatoruly agramat, si a clanului lor, tot nu poate fi! Nevasta astuia, inspector scolar general. Pop Lucy!!!??

 6. Anonim

  Felicitari, Paul!!!

 7. Anonim

  Si mult succes!

Leave a Comment