Onorica Abrudanu şi-a dat demisia de onoare din PPDD

 

Candidatul PPDD Sălaj la Camera Deputaţilor, în Colegiul 4 Zalău, Onorica Abrudanu, şi-a dat demisia de onoare din partid, după rezultaul slab înregistrat în alegeri, ea obţinând, în urma scrutinului de duminică, doar 2.624 de voturi, ceea ce a clasat-o pe locul patru. „Mi-am dat demisia de onoare din PPDD. Într-o competiţie, mereu este un câştigător şi unul care pierde. De această dată, eu am pierdut şi nu cred că din această cauză trebuie să sufere şi partidul. De asta mi-am dat demisia de onoare. Totuşi, cred că într-o viaţă de om, sunt tragedii mult mai mari decât pierderea unor alegeri”, a spus Onorica Abrudanu.

Aceasta a declarat că, în ciuda scorului slab de duminică, încă mai crede în oameni, făcând astfel aluzie la sloganul pe care l-a avut în campania electorală – „Cred în oameni!”. Onorica Abrudanu a spus că nu va renunţa la politică, dar că, în următoarea perioadă va lua o pauză, în care să îşi pună gândurile în ordine. „Nu voi renunţa la politică. Acum, însă, am nevoie de linişte, de o pauză în care să mă liniştesc şi să îmi pun gândurile în ordine. A fost un an greu, cu provocări, atacuri şi obstacole. Simt nevoia de linişte, dar sunt suficient de puternică pentru a merge mai departe”, a spus aceasta.

În Colegiul 4 Zalău, Onorica Abrudanu s-a clasat pe locul patru în alegeri, după Mirel Taloş (USL), Claudiu Bârsan (ARD) şi Kovacs Irina (UDMR).

45 Thoughts to “Onorica Abrudanu şi-a dat demisia de onoare din PPDD”

  1. Anonim

    Asta e valoarea ta reala si nu voturile din 2008,care au fost ale P.D.L.-ului -partid aflat pe val.Ce sa mai continui,ai totusi o varsta!…

  2. Anonim

    ai meritat tu functiiile oferite de partid? iti aduci aminte cand crititcai primarii c anu te au sustinut si tu ce valoare ai!!!!!!!!! era cat pe aici sa te mai sustinem odata pentru a candida, femeie fara valoare

  3. misu

    Anononimule asta-i adevarul , asta este valoarea ei si pastrand logica ta te rog delimiteaza si valoarea celorlalti candidati de partidele pe care le-au reprezentat ,tocmai numarul de sustinatori demonstreaza ,citandu-te, ,,valoarea ta reala ,, si ca putini lideri locali au curajul sa-si masoare ,,valoarea reala ,, …..!

  4. observator

    Anonimilor pdl-isti Onorica v-a incurcat sa-l bateti pe Talos ? Ea nu v-a incurcat , voi ca PARTID CE VALOARE REALA AVETI??????? 3458 VOTURI ARE PARTIDUL VOSTRU, ONORICA ARE2664, FACETI DIFERENTA . VOI NU AVETI NICI MACAR ONOAREA EI SA VA DATI DEMISIA ASA CA CEL PUTIN VOI ,,,CIOCU MIC,,,!!!!!!!!!!!!!!

  5. observator

    Felicitari org ARD a municipiului ZALAU care au facut o aianta politica din mai multe partide si au reusit sa obtina cu 798 voturi mai mult ca ONORICA .Felicitari,Felicitari, Felicitari…………….

  6. nelu

    Despre ce onoare vorbeste Onorica, care este o traseista, fost membru PRM, apoi PDL , in ultimul timp PPDD, iar acum pleaca la cratita.Acolo ii este locul de fapt.Aceasta femeie mediocra trebuie sa lase loc femeilor mai competente.

  7. ion

    Nelutule 2664 de Zalauani te contrazic !

  8. CULTIVAREA CIUPERCILOR

    Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 80 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/MP pe an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de peste 23.000 euro pe an. Detalii pe : cultivareaciupercilor.ro

  9. Maria

    Acum se va indrepta catre alt partid?

  10. Anca

    poate demisia si-o da dar ONOARE nu are cum ca nu are asa ceva aceasta d-na …..parerea mea personala

  11. NIK

    Nu merita sa aruncam cu noroi in Onorica dar trebuie sa fim constienti ca, desi am votat, nici un parlamentar salajean nu merita votul nostru pentru ca nu au calitate.Calitate au avut si vor ramane in inimile noastre Simion Barnutiu,Iuliu Maniu,.Corneliu Coposu.La Simleu casa in care s-a nascut Maniu arata dezastruos,domnul primar ar trebui sa se ocupe de aceasta casa ‘dar bine ca a investit in parc.Sa le fie de bine Sa nu uitam ca toata familia MANIU a fost arestata de unguri in 1919 si dusa la Debrecen fiind eliberat la schimb de prizonieri cu tatal lui Bela kun.Acum ungurii nostri sunt in parlament si sunt nemultumiti.

  12. ion

    Anca ,,parerea mea personala ,, ???????????????? ,parerea mea este ca ai absentat de la scoala , asa ca n-ai de unde sa intelegi unele lucruri de pe lumea asta !

  13. Anonim

    Onorica pleaca………in Norvegia!……

  14. Anonim

    A fost primita in pp-dd cu cateva zile inainte de alegeri si i s-a acordat sansa sa candideze pentru un loc in legislativ pe colegiul pe care si l-a ales.Cei care au hotarat asta au gresit .Oricine candida in locul traseistei asteia notorii obtinea mai multe voturi pe colegiul Zalau.Pe langa faptul ca este mediocra este fara rusine si lipsita de orice scrupul.Daca prin absud era aleasa trecea cu prima ocazie in barca puterii.

  15. gogu

    Din partid isi dadea demisia si daca era aleasa. A folosit partidul care i-a oferit sansa sa candideze, ca si Mitica Rus , dealtfel. PPDD-ul se va desfinta cat de curand.

  16. vlad

    asa face un om cu coloana verticala in momentul in care a vazut ca, electoratul nu-l doreste se retrage nu merge mai departe pentru ca nu are dece iar daca merge ii foarte clar vrea sa fie si el la ciolan

  17. mihai

    imi pare rau cand vad aceste comentari in loc sa vedem ce face usl-ul minte fara nici un pic de rusine noi ne luptem intre noi asta ii tipic romanesc dar sa nu uitam acest esec se datoreaza acelor oameni care nu au muncit si in loc sa incerce sa treaca la fapte au ramas niste papagali care au dezbinat si ce a mai ramas bun in acest partid si aicea ma refer direct la domnul stanciu cel care a dezbinat aceasta echipa care dupa parerea mea si nu numai au rupt organizatia zalau in 2 adica mai exact a facut ce a invatat in celelalte partide cat despre onorica sa fiu sincer a incercat ce poti sa faci cand toti din partidul tau sunt in potriva ta lucreaza in cardasie cu celelate parditide rusineeeeeeeeeeeeee

  18. mihai

    voturile care lea obtinut domna onorica sunt voturile oamenilor care tin la dansa si o rspecta ca om politic iar cat despre partid este 0 barat datorita domnului alin demle si gheorghe stanciu doi dintre cei mai corupti oameni din salaj

  19. Anonim

    Abrudanu ,stanciu si mocanu nu aveau ce cauta in pp-dd .Cu alti candidati rezultatul era mai bun.Cand te inscrii intr-un partid si esti si candidat la parlamentare stai macar un an in acel partid.Niste oameni fara convingeri si cu un tupeu iesit din comun.

  20. cernat

    stanciu cel care nu-si plateste oameni, cel care are oameni la lucru angajati cu o ora pe zi la tenaris zalau care de fapt lucrea zi lumina draga domn daca as fii in locul dumneatale mi-ar fi rusine sa mai ies din casa nu sa-mi pun afise prin zalau stand atarnat precum o maimuta pe toate cladirile nesimtitule

  21. gabi

    nu aveau ce cauta in partid? cine sa candideze stanciu penalu haler bisnitarul demle coruptul care ii in cardasie cu toate partidele mai putin al sau si vinde voturi si iluzii oamenilor domna ardelean dama de companie crisan pietarul care minte si vrea sa-si faca a.f. din partid din pacate am avut si eu o tentativa sa intru in acest partid multumesc celor care m-au sfatuit sa nu o fac onorica a gresit in momentul in care a intrat probabil a crezut ca poate sa faca ceva dar cu oameni de genu prezentati mai sus sigur nu cat desprece cei care au venit mai putin stanciu au adus un plus stanciu 3 de minus

  22. Anonim

    Asa partid asa cndidati si membri.PP-DD SALAJ O STRANSURA DE TRASEISTI FARA CONVINGERI ,CIOLANARI .Cum de a fost votata aceasta ,,doamna,, a politicii salajene de peste 2000 de zalauani.In orice caz este grotesc comportamentul onoricai.

  23. primarul Şimleului Septimiu Şurcaş,

    Mocanu,nu candidezi la presedentia romaniei?

  24. Anonim

    Onorica,
    Care este o parasuta, cea care se deschi sau cea care nu se deschide?

  25. Anonim

    Mocanu si O.Abrudanu sant niste traseisti ,derbedei politici,golani care- schimba partidele ca sa pacaleasca oamenii si pentru a parveni .Sigur urmeaza UDMR sau partida romilor ca pe acolo n-au fost.

  26. Anonim

    totusi la femeia aceasta nu-I

  27. Adrian

    „Demisia de onoare”… draga scriitorule si tu cititor al acestor randuri, onoarea e mai mult decat renuntarea in momente grele. Nu am nimic cu doamna in cauza, ci cu „jurnalistul” care ma ia de mana si-mi spune ca totul e frumos, trebuie doar privit cu ochii lui. Cum citeam mai sus un comentariu, onoare au avut Maniu, Coposu, Barnutiu si toti cei care au avut o cauza pentru care au luptat pana la capatul vietii, aia este onoare, aceia sunt oameni demni de urmat. Dar, draga scriitorule, in ziua de azi la mare pret este trestia goala pe dinauntru, pe cand falnicul stejar este demult uitat.

  28. Anonim

    PE ONORICA ABRUDANU NU AU VOTAT-O NICI MACAR ATATIA CU CATI S-A CULCAT. CUNOASTEM TRECUTUL EI DE FUFA IN ARMATURA, IAR PRIN GARSONIERA EI AU TRECUT MULTI DINTRE NOI!!! PE VREMEA AIA ERA O FEMEIE FRUMOASA, PROASTA SI CARE STIA DESFACE PICIOARELE.

  29. Anonim

    Nici astazi nu este desteapta .Contrar unor pareri desteptaciunea nu vine odata cu varsta..A avut noroc cu Stan Petre cand era la PRm si cu Stanca dupa ce a trecut ;la PDL Astia au propulsat-o in niste functii care oricum ii depaseau capacitatile.

  30. Anonim

    O chiama „onorica”, nu „onoare”! Deci, trebuia sa-si dea „demisia de onorica”!!!

  31. Anonim

    Stanciule ai zis ca vei fi in viitor presedinte PPDD Salaj. La treaba ca Alin Demle e un corupt care a crezut ca va face un profit bun din campanie. Soer ca nu ati fost asa prosti. Afara cu dobitocu de Dmle si sa fie presedinte Stanciu.

  32. Anonim

    Nu a spus unde va continua.Oare o sa incerce sa intre in psd sau in pnl?Jalnic comportament.Traseism politic dus la extrem.

  33. simona

    ce aveti cu onorica tot timpul va legati de o femeie frumoasa puterbica sa va fie rusine,draga ono capul sus si mergi mai departe

  34. Anonim

    A fost si ramane o TAR..FA. La ea in loc de capul sus merge PICIOARELE SUS!

  35. Anonim

    Picioarele sus ono si stai pe spate.

  36. Sa iti fie rusine Alin ai facut de ris pp dd asta cu planetara de onorica

  37. Anonim

    Onorica,onorica, ce vremuri pe cand colindai sectiile de vot insotita de gorila – pe nume silviu muresan – drept candidat punr ! Vremurile au trecut, gorila s-a pripasit pe la alte partide,tu ai continuat traseul pana la pp-dd ! si aici a-nceput sa te macine ONOAREA?! hai sa fim seriosi! oare or mai fi prosti de fraierit?

  38. Anonim

    A fost la punr,psd ,prm ,pdl si a ajuns la pp-dd.Plimbareata cucoana.

  39. ionion

    lasati ca o primesc eu in partidul meu PAT poate ca face fata daca a trecut prin atatea partide

  40. Andreas

    Abramburico, la urmatoarele alegeri din partea cui o sa candidezi ? Ar mai ramane udemereu’ … Daca reusesti sa-i aburesti si p-astia sa te treaca pe liste, pa onoarea mea ca o sa te votez ;P

  41. Vera

    Ma mir mult ca ne coboram la un asemenea limbaj,cum Doamne de se mai face zi dupa noapte ,cand atata rautate exista intre oameni,chiar e adevarat ca inteligenta are limite,dar prostia nu !
    Cei care va laudati cu ”patul ”sunteti josnici rau !!!
    Ar trebui sa va vedeti valoarea voastra si apoi sa vorbiti de rau pe altcineva ,RUSINE !!!

  42. Anonim

    Daca la valoarea noastra am avut-o in pat pe doamana subprefect iti dai seama ce valoare are ea?

  43. aanonim

    este o panarama

  44. Anonim

    O TARFA EXPIRATA!

Leave a Comment