Numărătoarea paralelă: PSD pierde lamentabil alegerile în Sălaj. USR-PLUS este marele câștigător al alegerilor europarlamentare din județul nostru

alegeri, usr, plus, salaj

Numărătoarea parțială a voturilor exprimate în Sălaj (94%) arată că din totalul de 102.805 voturi exprimate, USR-PLUS Sălaj, cu 24,7% din sufragiile electoratului, este marele câștigător al alegerilor europarlamentare care au avut loc duminică în județul nostru. La mică distanță, PNL obține – potrivit aceleiași numărători – 24,27 % din sufragiile electoratului sălăjean. UDMR adună și de această dată peste 20 de procente, mai precis 20,47 la sută.
La polul opus, PSD Sălaj, partidul care domina până ieri puterea politică în județul nostru, a reușit să obțină doar 16,35 % din voturile sălăjenilor.

Alte rezutate parțiale: ProRomânia – 4.11% (4,129 voturi), PMP – 2.39% (2,398 voturi), ALDE – 2.79% (2,803 voturi)

Vom reveni cu alte informații.

Alte articole

16 Thoughts to “Numărătoarea paralelă: PSD pierde lamentabil alegerile în Sălaj. USR-PLUS este marele câștigător al alegerilor europarlamentare din județul nostru”

 1. Anonim

  Bravo Romania, a castigat democratia! Sper ca PNL si USR+ sa aiba intelepciunea necesara, sa renunte la orgolii si sa colaboreze pentru binele romanilor. Sa nu se culce pe o ureche dupa acest rezultat, pentru ca PSD e un partid bine infipt in teritoriu si care are structuri in toate comunele si catunele din tara. Intelept ar fi ca PNL si USR+ sa formeze o alianta electorala pentru prezidentiale si apoi pentru alegerile locale si parlamentare. Doar impreuna vor putea sa castige majoritatea primariilor din tara. Altfel PSD va castiga multe primarii din sud si din Moldova, ceea ce reprezinta un avantaj inaintea alegerilor pentru Parlament. Doar fara orgolii, cu intelepciune si colaborare PSD poate fi invins definitiv.

 2. Anonim

  Bravo Romania, a castigat democratia! Sper ca PNL si USR-PLUS sa aiba intelepciunea necesara, sa renunte la orgolii si sa colaboreze pentru binele romanilor. Sa nu se culce pe o ureche dupa acest rezultat, pentru ca PSD e un partid bine infipt in teritoriu si care are structuri in toate comunele si catunele din tara. Intelept ar fi ca PNL si USR+ sa formeze o alianta electorala pentru prezidentiale si apoi pentru alegerile locale si parlamentare. Doar impreuna vor putea sa castige majoritatea primariilor din tara. Altfel PSD va castiga multe primarii din sud si din Moldova, ceea ce reprezinta un avantaj inaintea alegerilor pentru Parlament. Doar fara orgolii, cu intelepciune si colaborare PSD poate fi invins definitiv.

 3. Anonim

  Subscriu !mai ales ca primarii se voteaza intr-un singur tur .

 4. Asteptam curatenie la psd !

  A venit decontul pentru ticalosiile de la pensii ale psd, pensiile nu au mai fost indexate asa cum obliga L 263. Nu, nu, cativa smecheri de la psd au folositi banii de la indexari pentru a recalcula dubla pensiil artistilor, de parca rebenciuc s-au alti artisti ar vota psd. Leprele astea trebuie sa plateasca, nu numa draqne ,!

 5. Anonim

  Bravo salejeni! securistul marc si gasca de hoti trebuie eliminata. Tin Salajul in saracie de 30 de ani. Rusine comunistilor psd!

 6. Anonim

  Bravo salajeni! In sfarsit nu mai este rosu acest judet

 7. Anonim

  Felicitări sălăjeni!

 8. Anonim

  Eu zic să-l reinventați pe Capalnasiu, sau poate candidează Cioloș! Nuuuu, …. e prea mic ciolanu’. Nu se bagă securitatea la primărie. Acolo trebuie oameni competenți….

 9. Ioan

  Hoardele de criminali cioMAGARI condusi de nazistul Werner , alcatuite de leprele/pupincuristii/descreieratii de la gastile barbare numite penedelepre, uniunea smintitilor romani , pampitii basisti ,au dat lovitura si vor declansa masacrul romanilor cinstiti/normali . Vor pune in practica progromul lor , noua doctrina liberalo-wernerina „Dati cu parul (ciomagul cf. DEX)”

  1. Anonim

   Ioane, ai mare nevoie de un consult psihiatric…

 10. Anonim

  La recensamantul din 2011 , peste 97% dintre romani s-au declarat (in vorbe) cre(s)tini . Prin fapte insa , s-a demonstrat, ca la o buna parte din ei, lipseste litera din paranteza . Dintre dovezile multiple , mentionam doar doua . La referendumul privind familia traditionala , cei peste 97% dintre romani , nu au putut asigura cvorumul de 30% pentru validarea lui ??! In schimb , la imbecilitatea de asa zis referendum al politrucului Werner , care a fost doar o prosteala pentru prostirea prostilor , romanii au participat peste 40% , ceea ce demonstreaza pe deplin afirmatia la inceput !!!

  1. Anonim

   Limbajul pe care il folosesti demonstreaza pe deplin ca esti un idiot. Pun pariu ca faci parte dintr-un partid aflat la putere si te temi ca iti vei pierde privilegiile.

 11. Levi

  Toti pesedeii trebuie spanzurati, cu ei si familiile si copiii sa le piară neamul. Udemeristii si Aldistii idem.
  Sa nu ramana dusman al romanilor in tara asta.Toți pana la unul, cum ai făcut si comunistii in 49 , i-au ras pe toti !

  1. Psd

   V-a dat Dumnezeu USR.Cu gheata.

   1. Anonim

    Daca logica ta bolnava ar fi adevarata, atunci Cel de Sus ar fi trebuit sa dea grindina si la Bucuresti ori in alte orase unde a castigat USR (Cluj, Iasi, Timisoara, Brasov, Constanta, Craiova etc.), ceea ce nu s-a intamplat deci logica dumitale e stramba. Dumnezeu este iubire si nu aduce raul asupra omului. Omul isi face singur rau prin actiunile sale. Schimbarile climatice din ultimii ani i se datoreaza omului – incalzirea globala, distrugerea stratului de ozon etc. Daca te consideri credincios, nu mai spune astfel de prostii ca te vede Dumnezeu.

 12. Anonim

  Nu degeaba ești” PSD ” :)) la ce gândire ai!

Leave a Comment